10. kolo
14.10.2017 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 2:2

Mladá Boleslav ani tentokrát nevyhrála a doma s Teplicemi bere po remíze 2:2 jen bod. Pro Středočechy je to další ztráta, o to bolestivější, že dvakrát v zápase vedli. Bod Teplicím zařídil v 89. minutě Tomáš Vondrášek.

Bolka se po úvodním oťukávání postupně dostávala do tlaku a poměrně rychle se ujala vedení. V 16. minutě si na Radův přímý kop naskočil Golgol Mebrahtu a hlavou překonal brankáře Diviše. Vedení domácím dlouho nevydrželo, Teplice se také vytasily se standardní situací, konkrétně si zahraný rohový kop tečoval do vlastní sítě Tomáš Přikryl!

Svěřenci Dušana Uhrina mladšího znovu převzali iniciativu a byli aktivnějším týmem. Těsně před koncem prvního poločasu vychytal skvělým zákrokem Mebrahtua golman Diviš, takže na další góly si diváci museli počkat do druhého poločasu.

Ten začal hodně zostra, protože hned po dvou minutách měl na kopačce vedení Teplic Jeřábek. V obrovské šanci však napálil jen Vejmolu a domácí to vzápětí potrestali druhým gólem. Na centr Rady si naběhl Marek Matějovský a špičkou kopačky vrátil vedení na stranu Mladé Boleslavi.

Teplice znovu na nic nečekaly a okamžitě se vrhly do ofenzívy. Vaněček po Fillově nabídce střílel těsně vedle a Krob z volného přímého kopu rovněž netrefil Vejmolovu branku. Mladoboleslavský brankář byl v čím dál větší pernamenci, v 67. minutě předvedl skvělý zákrok po hlavičce Filla.

Zahanbit se nenechal ani Diviš - poté, co obrana Teplic pozapomněla na Mebrahtua, mohl australský fotbalista pojistit výsledek třetí brankou, ale hostující golman svůj celek výrazně podržel a udržel ho ve hře o body. Pojistku odmítl i Magera, který zakončoval těsně vedle, a jak moc musely zahozené šance domácí mrzet, ukázala 89. minuta a další perfektně zahraný rohový kop v podání Teplic. Centr Kučery dopravil do sítě nehlídaný Tomáš Vondrášek, takže Teplice nakonec urvaly v Mladé Boleslavi remízu 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To už je kurwa 2. zápas, kde mám za favorita hostující celek. Book je vidí opačně .

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele