23. kolo
07.04.2018 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1:1

Jablonec na jaře poprvé ztratil body, stále však zůstává neporažen, protože si z Mladé Boleslavi veze bod. Domácí byli dlouho blízko vítězství, ale v samotném závěru vyrovnal střídající Doležal.

Trenér domácích Jozef Weber musel udělat jednu změnu v sestavě, kdy vykartovaného Komličenka nahradil na hrotu Magera. Jinak Weber ponechal základní jedenáctku ve stejném složení jako při vítězném střetnutí s Plzní. Kouč Jablonce Petr Rada taktéž jednou pozměnil složení svého mužstva, přičemž i změnil rozestavení, protože za útočníka Doležala nastoupil záložník Považanec.

Nepříliš atraktivní první poločas narušil ve 28. minutě Marešův přímý kop, na který si naskočil Magera a brankář hostí Hrubý se musel činit. Následný roh rozehrál Matějovský na hlavu Šušnjara, jenž prodloužil na Křapku, který gólem rozveselil domácí publikum. Za čtyři minuty toužil po vyrovnání Kubista, jehož dělovka z uctivé vzdálenosti jen těsně minula Poláčkovu tyč.

Zkraje druhé půle se k hlavičce probojoval Lischka, jenže nedokázal ohrozit domácího gólmana. Ve zbytku zápasu se dlouhou dobu nic zajímavého nestalo, až v 84. minutě Chaluš ne zcela ideálně odvrátil nebezpečí, načež na Holešův centr jen těsně nedosáhl Charamosta, který by jinak zakončoval do odkryté svatyně.

V 87. minutě však Trávník rozehrál rohový kop na nekrytého Doležala, který přece jen zařídil Jablonci vyrovnání. V nastavení se ještě nechal vyloučit trávník, který viděl druhou žlutou kartu. I tak však hosté uhájili remízu, která je pro ně vzhledem k průběhu zápasu cenná.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3... bolka zase spadne na zem

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, první prohra Jablonce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele