29. kolo
19.05.2018 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 1:0

Fotbalisté Mladé Boleslavi doma uspěli proti Dukle, kterou porazili nejtěsnějším výsledkem 1:0. O jedinou branku zápasu se postaral po dvaadvaceti minutách Nikolaj Komličenko.

Pět minut stačilo na to, aby byla k vidění první obrovská příležitost domácího celku. Mladá Boleslav dostala po faulu na Pauscheka možnost pokutového kopu, ale Jiří Valenta jedinečnou možností pohrdl, branku vůbec netrefil. Bolka ale zůstávala u balónu, byla nadále aktivnější a Valenta z další zajímavé příležitosti přestřelil. V 17. minutě zase lapil Komličenkovu hlavičku Hruška. Každopádně tlak Mladé Boleslavi sílil a bránící se Dukla nakonec přeci jenom inkasovala. Ve 22. minutě se Konaté vyhnul Hruškovi a naservíroval na zlatém podnose branku Nikolaji Komličenkovi - 1:0.

Dukla se probrala až před koncem prvního poločasu a domácím zle zavařila. Nejprve vypálil nepříjemnou ránu Holík a o chvíli později trefil jen Chaluše útočník Holenda. Bolka vedení v prvním poločase udržela a dlouho ho držela i po změně stran. Druhá půle přeci jenom nabídla o něco vyrovnanější podívanou, bohužel ale ubylo vyložených šancí.

Po hodině hry se dostal hned dvakrát ke střele Ladra, ale Hruška si pokaždé poradil. Dukla se v závěru zápasu nadechovala k tlaku a několikrát si vytvořila jakýsi závar před brankou, který však k brance nevedl. Osm minut před koncem nebezpečně napřáhl Néstor, jenomže střela skončila těsně vedle. Necelé dvě tisícovky diváků už se žádné další branky nedočkaly, takže Mladá Boleslav zvítězila nejtěsnějším možným výsledkem 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele