27. kolo
05.05.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0:0

Zápas mezi domácí Mladou Boleslaví a Baníkem Ostravou skončil bezbrankovou remízou. Ze začátku zápasu si oba týmy vypracovaly několik zajímavých příležitostí, s přibývajícím časem přibývalo v utkání čím dál tím víc nepřesností.

Do první šance zápasu se řítil domácí Ladra, ten ovšem na Marešovu nabídku těsně nedosáhl. Na druhé straně po rohovém kopu patičkou zakončoval Poznar, Poláčka však nepřekvapil. Ve 14. minutě měli ostravští fotbalisté sérii střel, všechny se ale podařilo domácí obraně odvrátit. O minutu později mohl otevřít skóre Mareš, toho vychytal skvělým zákrokem Laštůvka. O deset minut později střílel Valenta po přiťuknutí Konatého pouze však do rukavic Laštůvky. Po zajímavém úvodu zápasu se hra zpomalila a fotbalisté ve druhé části prvního poločasu už divákům příliš fotbalových momentů neukázali. Ve 38. minutě rozhodčí Příhoda odpískal po souboji Rady a Hlinky pokutový kop pro Ostravu. Martin Poláček však penaltu Barošovi chytil.

V 52. minutě předvedl Konaté pěknou individuální akci, pak ale vystřelil pouze tak, že Laštůvka dokázal míč vyrazit na rohový kop. O deset minut později se do zakončení dostal Baroš, bránu však vysoko přestřelil. Druhý poločas byl na šance skoupý. Čtvrthodinu před koncem měl dobrou pozici pro zakončení ze standardky Mareš, Laštůvka byl ale pozorný a s Marešovou střelou si poradil. Valentova střela v 82. minutě zase neměla potřebnou razanci. O tři minuty později z veliké dálky přestřelil hostující Fleišman. Diváci se tak v Boleslavi branky nedočkali.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 Bary

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
Kepy_FCB

Dpc uz je fakt na case tam vyhrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra Baníčku 0:2 goly Baroš a Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
freewill

Trapák Bary a doufám, že s Libercem a Karvinou nezíská Baník ani bod a zaslouženě sestoupí !

Reagovat
smazaný uživatel

Aby všichni klokani chytli prasečí mor, a ty taky!

Reagovat
smazaný uživatel

Banik nesestoupi protoze hraji super, skoda ze Bary to nedal ale doma ziskame vsechny body a venku take

Reagovat
freewill

Reagovat
freewill

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele