21. kolo
17.03.2018 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1:1

Boleslav v lize znovu nevyhrála, a Slovácko si tak odváží veledůležitý bod. V prvním poločase se nejdříve za domácí prosadil Komličenko, za hosty v závěru srovnal skóre Zajíc.

Hosté do zápasu vstoupili aktivněji. Havlík ovšem hlavičkoval mimo a Navrátilova střela taky mezi třemi tyčemi neskončila. V 14. minutě Kateřiňák střílel ze standardky, pro Heču ale toto zakončení žádné velké ohrožení nebylo. Sadílkova rána zase nepřidělala nějaké větší starosti Poláčkovi. Domácí poprvé vážněji zahrozili ve 20. minutě. Komličenko po Přikrylově centru však bránu netrefil. Boleslav se postupně dostávala stále více do hry. Konatého přetažený centr Přikryl napálil do boční sítě. V 32. minutě Hubínek vysunul Komličenka, jenž svůj průnik zakončil chladnokrevně mezi nohy brankáře Heči. Domácí se do přestávky snažili zvýšit skóre. Pauschek i Přikryl ale pálili dost nepřesně.

V úvodu druhé půle zahrozil Přikryl, z úhlu však žádnou větší šanci na úspěch neměl. Ten samý hráč střílel i v 55. minutě, tentokrát střela neměla potřebnou razanci. Hosté začali postupně přebírat otěže zápasu a hnát se za vyrovnáním. Střídající Machalík z dálky bránu ještě netrefil. Ale v 74. minutě Divíškův přetažený centr před bránu poslal Navrátil, tam si míč našel Zajíc a přesně umístěnou hlavičkou srovnal skóre. Po velké chybě stopera Klímy mohl otočit zápas Rezek, šance se ale možná zalekl a Poláčka nepřekonal. V 87. minutě Navrátil uvolnil znovu Rezka, ten se s příležitostí tentokrát popasoval lépe a vystřelit pěkně na zadní tyč. Ještě hezčí byla ovšem robinzonáda Poláčka, a zápas tak skončil nerozhodně.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
kecipep

Pojdme tam urvat tri body 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele