2. kolo
06.08.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 0:1

Viktoria Plzeň znovu potvrdila, že se jí proti Jablonci mimořádně daří. Vrbovi svěřenci sice nijak herně nepřesvědčili, ale důležité utkání zvládli díky jediné brance záložníka Kopice.

Plzeň na svého oblíbeného soupeře nijak nevlétla, naopak nechala Jablonec hrát, ovšem důležité bylo, že se jí podařilo vstřelit první gól. Poté co Hruška bez újmy přežil své zaváhání, rozehrál Kopic volný přímý kop tak dobře, že aniž by ho někdo tečoval, skončil v síti. Ani poté se Vrbovi svěřenci nijak nehnali dopředu a vše nechali na Jablonci, který byl však směrem dopředu bezzubý. Ve 36.minutě dobře vypálil Kolář a domácí zachránila tyč! Těsně před koncem prvního poločasu přeci jenom zahrozil Mihálik, jeho schovaná střela Hruškovi vážnější problémy nenadělala a tak šli Viktoriáni do šaten jako šťastnější mužstvo.

Zatímco první poločas toho zas tolik neukázal, ve druhém dějství se bylo na co dívat. Nejprve zastavil šanci Krmenčíka golman Hrubý a na druhé straně Masopust těsně minul plzeňskou branku. V 51.minutě dokonce nedokázal trefit odkrytou branku Diviš a to muselo jablonecké pořádně mrzet.

Svěřenci Zdeňka Kluckého začínali čím dál více přitápět pod kotel a další velkou šanci si vypracovali čtvrthodinu před koncem. Útočník Doležal se dostal k zakončení a Hruška musel zasahovat. Nebyl to poslední zákrok plzeňského brankáře, o chvíli později ho další parádní střelou protáhl Kubista. Čas se ale Jablonci krátil, Viktorka si vedení hlídala a nejtěsnější vedení nakonec dotáhla do zdárného konce, i když v nastavení mohla díky Zemanovi a Hrošovskému ještě zvýšit. Slovenský záložník dokonce orazítkoval tyč.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
forma

2:2 (Mihálik,Trávník - 2x Krmenčík)

Reagovat
smazaný uživatel

Po vyrazeni z predkola LM si kluci spravi chut a postupne si budou ladit znova ladit formu na Larnacu ktera je dost hratelna ale neprijemna a Jablonec porazi venku 0:2 trefi se Havel a Cermak

Reagovat
tnt03

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bez diskuze: 2

Reagovat
mario23

Pokud nebude hrát Jablonec připosraně, má šanci...

Tip : 1:1

Reagovat
ondrasch77

Jablonec nehrál připosraně, a stejně šanci neměl

Reagovat
Lojd

Borci, Kozacik nechyta proste proto, ze je horsi jak Hruska, nebo je zranenej nebo tak neco?

Reagovat
smazaný uživatel

Je dlouhodobě zraněný, ale už se bude vracet do tréninku spolu s Čermákem a Hubníkem

Reagovat
Lojd

Dikec

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli už chytal za U21 proti Budějkám, počítám že brzy bude zpět.

Reagovat
ttopi

Kdo dal ten gól? Na Seznamu teď píšou, že Hájek. Tady se píše, že Kopicův přímák nikdo netečoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Seznam .

Reagovat
ttopi

No já se ptám právě proto, že na stránkách FAČR je taky Hájek, takže tam teč asi někde viděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neporadím, mě je uplně šumák kdo v zápase na který mám vsazeno dá gol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele