11. kolo
21.10.2017 18:15 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

FK Jablonec - Sparta Praha 0:3

Sparta dala zapomenout na porážku s Plzní a v Jablonci zvítězila díky hattricku Josefa Šurala 3:0. Letenští měli skvělý start do utkání, brzy se uklidnili dvěma brankami a v závěru svého soupeře ještě dorazili třetím zásahem.

Asi nejlepší výkon Sparty pod Andreou Stramaccionim na půdě soupeře. Spartě stačili tři minuty na to, aby se na jablonecké Střelnici ujala vedení. Vatajelu zakroutil balón do šestnáctky a Josef Šural hlavou k tyči zařídil brzké vedení. O okamžitou odpověď se sice pokoušel Trávník, ale jeho střela netrefila prostor mezi třemi tyčemi. Už v 8.minutě musela Sparta poprvé střídat, zraněného útočníka Václava Kadlece nahradil Jonathan Biabiany.

Jablonec se v 11.minutě dostal do další šance, Považanec přihrávkou uvolnil Tecla a proti tomu skvěle zasáhl Dúbravka, stejně jako proti střele Jovoviče. O pět minut později už vedli letenští 2:0, Vatajelu poslal z rohového kopu dobrý centr na Josefa Šurala, který svojí druhou brankou v zápase zajistil Spartě dvougólový náskok.

Sparta sice byla efektivní, ale o žádné velké převaze nemohla být řeč. Jablonec si vytvářel brankové příležitosti, jenomže je neproměňoval. A to natolik, že Doležal z malého vápna netrefil prázdnou branku!

Druhý poločas rovněž nabídl šance na obou stranách a především na straně Jablonce byla evidentní neschopnost překonat brankáře Dúbravku. Sparta zase několikrát nechala vyniknout golmana Hrubého, ale z prvního poločasu měla nahráno, tak jí to tolik nemuselo mrzet. Sedm minut před koncem zápasu uštědřili hosté Jablonci ránu z milosti. Respektive domácí si způsobili sami, protože Šural vystihl katastrofální malou domu a překonal Hrubýho potřetí!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
ondrasch77

To už tady bylo na jaře... Teď bychom to mohli udělat čistý 3:0 (2x Tecl, Mihálik)... Škoda, že se nechal vyžlutit Vojta Kubista (asi chtěl mít jistotu na derby )

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec na Spartu umi tip 2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
vanGomm

matematika je neúprosná Sparta byla na řadě takže to tak i dopalno.2,70 to byl vlastně předvánoční dárek od sázkovek

Reagovat
vanGomm

Navíc byl Jablonec najetej na prohru ,takže to tak i dopadlo díky 2,70!!!

Reagovat
milan78

ty kur zelený se šetřily na pohár ?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele