15. kolo
27.11.2017 17:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Jablonec - Slavia Praha 1:1

Mistrovská Slavia ztratila v Jablonci dva body a nevyužila možnost snížit manko na vedoucí Plzeň a navíc se jí zvýšila ztráta na druhou Sigmu Olomouc. Sešívaní se sice na severu Čech dostali do vedení, jenomže na branku Jaromíra Zmrhala odpověděl ve druhém poločase Ondřej Mihálik.

Slavia věděla, že Plzeň v Teplicích poprvé ztratila body, ovšem její ztráta je na čelo tak obrovská, že mnohem reálnější je boj o druhé místo a právě zápas s Jabloncem byl i pro dosažení tohoto cíle nesmírně klíčový.

Slavia začala v Jablonci aktivněji, střelec Milan Škoda i záložník Miroslav Stoch se však v průběhu prvního poločasu zastřelovali. Ve 29. minutě druhý jmenovaný centroval a Milan Škoda orazítkoval břevno! Za další čtyři minuty už hosté zaslouženě vedli a opět v tom měl prsty Miroslav Stoch. Jeho centr si našel Jaromír Zmrhal a hlavou překonal brankáře Valeše. Trenéru Šilhavému šlo vše podle plánu, Slavia měla i další šance a do poločasu mohla zvýšit, jenomže Jablonec se ubránil.

Pro svěřence Zdeňka Kluckého to nebyl úplně povedený první poločas, na druhou stranu domácí ztráceli jen jednu branku. Slavia byla lepší i po změně stran, nicméně do 60. minuty se jí nepodařilo přidat pojistku a ve zbývající půlhodině působila poněkud nervózním dojmem. Jablonec začal čím dál více vystrkovat růžky a Považancova rána ještě brankou neskončila, ale následný rychlý brejk tažený Hanouskem zakončil za Laštůvkova záda Ondřej Mihálik!

Jablonec zničehonic vyrovnal a Slavia stála před těžkým úkolem strhnout vedení opět na svojí stranu. Vše ale začalo komplikovat sněživé počasí a také čím dál úpornější soupeř. Jablonec se zatáhl a vyčkával na rychlé protiútoky, které mohl trestat. Blízko byl Zelený, který Laštůvku z tutovky nepřekonal. Slavia byla v závěrečných minutách v křeči, vyrovnat nedokázala a z Jablonce si veze pouze bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
boryland

1:1..........

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
ondrasch77

1:0 (Pišta)

Reagovat
waynemarkrooney

1:2

Reagovat
KingMaster13

0:0 /0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele