17. kolo
17.02.2018 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Jablonec - FK Teplice 2:1

Duel dvou celků ze severu Čech lépe zvládl domácí Jablonec. Hostující Teplice vstoupily do zápasu lépe, nakonec jim však po sporné penaltě zůstaly jen oči pro pláč. Domácí celek v tabulce svého dnešního soupeře přeskočil.

Na Střelnici se na první branku nečekalo dlouho. Již v 6. minutě se po nepřehledné situaci před brankou dostal k míči Hora a zajistil Teplicím vedení. Jablonec se pokusil odpovědět o devět minut později. Hanousek našel přesným pasem Chramostu, který nevyzrál na hostujícího brankáře Diviše. Ten hosty zachránil i záhy, kdy lapil Trávníkův přímý kop. Teplický gólman byl jednoznačně hrdinou úvodu utkání, zvláště poté, co ve 24. minutě vyrazil tutovku Hübschmana. Vytouženého vyrovnání se domácí dočkali devět minut před koncem první půle. Jovović si narazil míč s Hübschmanem a střelou po zemi nedal Divišovi šanci.

Ve druhém poločase jako první zahrozil domácí Pernica, jehož volej skončil vedle. Jablonec svého soupeře přehrával a doplácel jen na nevyužívání šancí, jednu z nich spálil v 63. minutě Trávník. V 67. minutě vyzval Hanousek k hlavičce Masopusta, ale i on minul. Ojedinělou šanci hostí měl deset minut po Masopustově pokusu Kučera, s jehož střelou z dálky neměl Hrubý problémy.

Když už se zdálo, že se Jablonec branky nedočká, pomohl mu sudí Královec. Po kontaktu Kučery s Masopustem ukázal rozhodčí na penaltový puntík, přestože Kučera nejdříve odehrál míč. Následnou penaltu bezpečně proměnil Chramosta a vstřelil svou první ligovou branku v novém působišti. Poslední minuty patřili Teplicím, Vaněčkovi nůžky však skončily nad břevnem a Žitného střelu kryl Hrubý. Po závěrečném hvizdu se tak ze tří bodů mohli radovat domácí hráči s fanoušky.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

1:0 (Chramosta)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele