2. kolo
05.08.2017 17:00 CET
2 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Zbrojovka Brno 2:1

Neuvěřitelné! Zlín si vůbec nevzal ponaučení z prvního zápasu a i tentokrát si vše zkomplikoval vyloučením. Naštěstí však dokázal i v deseti otočit nepříznivý výsledek a doma konečně vyhrát. Zbrojovka si utkání vesměs prohrála sama, protože jí o vedení připravila vlastní branka Pavlíka a rozhodující trefu pak přidal Ekpai.

I když v prvním poločase žádná branka nepadla, šancí si vytvořily obě strany dostatek. Náročné publikum pobavil v 10. minutě krásnou individuální akci Fortes, jenž prokličkoval zlínskou obranou a navrch ještě přidal zakončení, se kterým si Dostál poradil. Na druhé straně se zrodila šance po spolupráci Holzera se Železníkem, druhý jmenovaný zakončoval, ale byla to jen snadná práce pro brankáře Melichárka. Zlín pokračoval v tlaku, ale vytouženou branku po dalším závaru nevstřelil. Ve 24. minutě zkusil střelecké štěstí Matějov a za pár minut byl opět neúspěšný poté, co mu předložil parádní balón Ekpai. V nastaveném čase opět hrozil Fastav, znovu odvedl skvělou práci Ekpai, ale Diop zamířil příliš vysoko.

Zlínský trenér Páník nejspíše znovu a znovu nabádal k disciplinovanosti, aby se neopakovala situace z Liberce, jenže přesně to se stalo. Obránce Janíček hrubě chyboval a aby vše napravil, fauloval Koného a vysloužil si červenou kartu. Tomáš Pilík navíc proměnil nařízený pokutový kop a Brno ve Zlíně vedlo 1:0.

V 58. minutě mohl Ševce definitivně srazit na kolena Lutonský, přihrávku od Fortese ale nezužitkoval. Zdálo se, že Brno má utkání pod kontrolou, jenomže na Letné se začaly dít zvláštní věci. Zlín i v oslabení dokázal výsledek otočit. Nejprve si centr Džafiče srazil do vlastní sítě Pavlík a v 73. minutě po rohovém kopu zmrazil na přední tyči hostující fanoušky Ekpai. Zlín tak během pěti minut dokázal otočit z 0:1 na 2:1, to vše navíc v deseti. Ševci mohli dokonce přidat i další gól, ovšem v závěru se přeci jenom museli bránit. Zbrojovka se dostala do tlaku, ale vyrovnat už nedokázala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
eL

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Zlín se i v improvizované a nesehrané sestavě bude snažit hrát útočně. Zbrojovce to bude vyhovovat a prokáže, že domácí prohra s baníkem z ní automaticky nedělá hlavního adepta na sestup. Tip: 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tento výsledek je opravdu smutný .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele