10. kolo
14.10.2017 17:00 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Vysočina Jihlava 2:1

Fastav Zlín doma po více než měsíci zase zvítězil, ale s Jihlavou měl velké problémy. Ježci se na zlínské Letné rychle ujali vedení a jednobrankový náskok drželi až do 74. minuty, kdy vyrovnal Dame Diop. Jihlava si nakonec žádný bod nepřipsala, protože v nastavení proměnil pokutový kop Lukáš Železník.

Konečný výsledek je pro Jihlavu velice krutý, hosté totiž sehráli ve Zlíně dobrou partii a minimálně bod si zasloužili. Fotbal ale někdy prostě bývá krutý.

Ježci měli každopádně skvělý začátek a ve 13. minutě se ujali vedení. Davis Ikaunieks dostal balón do běhu, všiml si povyběhnutého Dostála a krásným lobem ho překonal. Zlín kontroloval jen pobídkou Jiráčka na Diopa, ale útočník Fastavu na ni nedosáhl.

Ve 28. minutě si Jihlava vytvořila více než slušný závar a golman Dostál musel zasahovat, přičemž jihlavští se ještě dostali k dorážce a přestřelili branku. Neujala se ani těsná Dvořákova střela.

Hosté mohli i ve druhém poločase odskočit na rozdíl dvou branek, což by bylo pro Zlín hodně nepříjemné. Jenomže proti střele Urblíka se natáhl Dostál a pak už převážně hrozil jen Zlín. Nedorozumění v jihlavské obraně mohl trestat Ekpai, ale domácím to klaplo až v 74. minutě. To poslal do šestnáctky centr Kopečný a Dame Diop ho uklidil do branky a srovnal na 1:1!

O vítězi utkání nakonec rozhodl moment z první minuty nastaveného času. V pokutovém území Jihlavy byl faulován Džafič, načež se shodli hlavní rozhodčí s pomezním a nařídili pokutový kop. Lukáš Železník ho proměnil a rozhodl o tom, že všechny body zůstanou ve Zlíně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele