30. kolo
26.05.2018 16:00 CET
3 : 1
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Slovan Liberec 3:1

Zlín se výhrou rozloučil s domácími fanoušky. Na výhře 3:1 se velkou měrou podílel autor hattricku Beauguel. Liberec i po porážce zůstal a konečné šesté pozici.

Domácí trenér Vlastimil Petržela učinil pro poslední utkání několik změn v sestavě. Prostor mezi třemi tyčemi hájil Dostál, na post stopera se postavil Bijimine a v útoku se objevil Beauguel, který velkou část sezóny promarodil. I v sestavě hostů došlo k prostřídání gólmana, svoji šanci totiž dostal Nguyen. Na hrotu se ukázal Bartl, který nahradil vykartovaného Pulkraba.

Ve 13. minutě ocentroval z právé strany Ekpai přesně na svého spoluhráče Beaugela a francouzský útočník přesnou hlavičkou otevřel skóre utkání. Navrátilec do sestavy Zlína se k dalšímu střeleckému pokusu dostal za jedenáct minut, kdy jeho dalekonosný pokus pokryl Nguyen. Po půlhodině hry prodloužil Džafić na Ekpaie, jehož volej vyrazil Nguyen na rohový kop.

Aktivní Beaugel měl další šanci ke skórování ve 33. minutě, ale Ekpaiovu přihrávku nedokázal uklidit do odkryté brány a namísto toho jej vrátil do Nguyenovy náruče. Hned za minutu se na druhé straně probojoval k centru z levé strany Wiesner, ale těsně netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Ve 37. minutě se pouze zastřeloval domácí Železník.

Šest minut po změně stran se Zlínu podařilo skórovat podruhé. Šťastným autorem branky byl opět Beauguel, který vybojoval míč na polovině hřiště a samostatný únik zakončil prostřelením Nguyena. Liberec mohl odpovědět za sedm minut, ale Breite na hranici pokutového území pálil těsně nad břevno. Slovan zbraně nesložil, což v 63. minutě potvrdil Pilař, jehož střela pořádně protáhla Dostála.

Devatenáct minut před koncem Severočeši snížili po akci dvou střídajících hráčů. K Da Silvově zblokované ráně se dostal Ševčík, který zblízka překonal Dostála. Liberecké choutky na vyrovnání však překazila situace z 83. minuty. Po Vukadinovićově standardní situaci se k zakončení dostal Bijimine, jehož hlavičku dorazil Beauguel. Navrátilec do sestavy zkompletoval hattrick a uzavřel gólový účet duelu.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
vanGomm

Zápas už o ničem,takže asi X.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2

Reagovat
REPLIKATOR

Holoubek ven

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele