30. kolo
26.05.2018 16:00 CET
1 : 5
(1:3)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 1:5

Mistrovská kocovina? Kdepak. Viktorka na závěr sezony rozdrtila Duklu na jejím hřišti 5:1 a podtrhla vydařenou sezonu. Hlavní hvězdou byl autor hattricku Michael Krmenčík, nejlepší střelec sezony se nakonec zastavil na šestnácti ligových brankách.

Byl to doslova plzeňský uragán, který řádil v úvodu zápasu na Julisce a který de facto rozhodl celé utkání. Ve 3. minutě vystihl chybnou rozehrávku Krmenčík, načež o zakončení se neúspěšně pokoušel Kopic, ale Krmenčík se ještě jednou dostal k balónu a Plzeň vedla 1:0. Nejlepší střelec letošního ročníku HET ligy přidal další přesný zásah ve 14. minutě, kdy se obtočil kolem obránce a přesnou ranou dal na 2:0. Po půlhodině hry už to s Duklou vypadalo hodně bledě. Aleš Čermák ve vápně zvyšoval už na 3:0.

Dukla se pak konečně probrala a výsledkem bylo snížení. Nejprve Néstor orazítkoval tyč a ve 37. minutě snížil Dominik Preisler. Pochvalu přitom zaslouží i Miloševič za přesný centr, kterým mladého Preislera našel. Na konci prvního a začátku druhého poločasu nehrála Dukla vůbec špatně a dokonce se mohla Viktoriánům přiblížit na rozdíl jediné branky, ovšem všechno nakonec bylo jinak.

V 53. minutě zkompletoval hattrick Michael Krmenčík, slávu pro něj nachystal další skvělou prací Kopic. Po hodině hry dostali prostor i plzeňští mladíci a jeden z nich, teprve sedmnáctiletý Ondřej Štursa, po pouhých třech minutách pobytu na hřišti zvyšoval na 5:1. Svojí premiérovou branku v dresu Viktorie dostal za brankovou čáru i s pomocí teče. Štursova branka byla v zápase poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pravděpodobná sestava: Sváček- Havel, Živulič, Řezník, Kovařík- Zeman, Ivanschitz, Čermák, Kopic-Kolář- Stursa

tip vysledku 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

plzeň bude zas ožralá.. 4:1

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele