28. kolo
14.05.2018 18:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Slavia Praha 0:2

Sešívání zvládli dohrávku 28. kola a stále drží minimální šanci na zisk titulu. Dukla nebyla bezzubá, nicméně branku dát nedokázala a zůstává tak na devátém místě v tabulce.

Hosté do zápasu vstoupili aktivněji, ale byli to domácí, kteří jako první ohrozili branku soupeře. Podaný ovšem z veliké dálky přestřelil. V desáté minutě Souček uvolnil na levé straně Bořila, ten našel na druhé straně Sýkoru, jenž už měl snadnou práci a poslal Slavii do vedení. Dukla se po obdržené brance dostala víc do hry, Brandnerova střela však bránu Koláře hodně minula. Po půlhodině hry mohl zakončovat hostující Tecl, ten ale hlavičkou ještě hledal Zmrhala, ke kterému se už míč nedostal. V závěru první půle ještě Rada vyrazil nebezpečnou střelu Frydrycha.

I druhý poločas začala lépe Slavia. Frydrychův i Stochův pokus ale obrana domácích úspěšně odvrátila. Na druhé straně Schranz střelou z úhlu nechal pouze vyniknout Koláře, jenž vyrazil na rohový kop. Ten zahrál Néstor přesně na volného Podáného, jeho střelu zastavil až na brankové čáře Frydrych. V 70. minutě mohl Sýkora vstřelit krásný gól, nůžkami ale Radovu svatyni o kousek minul.

Deset minut před koncem střídající Danny jen těsně minul střelou na bližší tyč. V 88. minutě po dalším rohu Néstora znovu střílel Podaný, tentokrát vysoko přestřelil. V poslední minutě se Slavia dostala do protiútoku, Stoch se rozhodl, že ho vyřeší individuálně a krásnou ranou zápas rozhodl.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:1 (Milan Škoda, legenda)

Reagovat
boryland

1:1...................

Reagovat
Adhol

Slovácko udrželo nulu už 5 zápasů v řadě, takže Plzeň by vyhrát nemusela. Teoretická šance na titul tady pořád je, tak pojďte zabrat hoši Tip 0:2

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 TOTÁLNÍ FOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

0:3, jdeme si pro titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele