18. kolo
23.02.2018 18:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FK Jablonec 0:1

Jablonec i ve druhém jarním zápase dokázal zvítězit, když jediný gól zápasu vstřelil mladík Lischka. Dukla si moc šancí nevytvořila, a zaslouženě tak prohrála.

Oba týmy do zápasu vstoupily opatrně, a tak k první zajímavé situaci došlo až v 16. minutě. To totiž Na Julisce zhasla světla, a tak sudí Zelinka musel neplánovaně utkání na zhruba 20 minut přerušit. Ve 30. minutě měla Dukla možnost přímého kopu. Toho se ujal Podaný a krásnou střelou trefil pravou tyč. Na druhé straně střílel Jovovič a jeho skákavá střela nadělala Radovi problémy. Následná Holešova hlavička šla mimo. První poločas už více příležitostí nenabídl.

Na začátku druhé půle se v šanci po nepovedeném odkopu Ostojiče objevil Holeš, ten zvolil zakončení z voleje a přestřelil. V 60. minutě Jovovič vyslal do samostatného úniku Chramostu, jemu se ale zakončení vůbec nepovedlo a v obrovské šanci selhal. O čtyři minuty později se hosté dočkali. Na Trávníkův centr si naskočil nikým nehlídaný Lischka a pro něj už nebylo problémem překonat bezmocného Radu. Pro dvacetiletého stopera se tak jednalo o jeho první ligový gól.

Za domácí se snažil hned odpovědět Tetour, jeho střela byla sice prudká, mířila však pouze přímo do rukavic Hrubého. V 89. minutě se ještě dostal k odraženému míči Holenda, pěkně si ho zpracoval, ale vypálil těsně vedle levé tyče. A to bylo vše, na co se Dukla v dnešním zápase zmohla.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

Na Duklu bohužel moc neumíme..., 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele