25. kolo
21.04.2018 17:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava 1:1

Jihlava neukončila sérii bez vítězství, přesto si veze cennou remízu z Vršovic. Bohemians se sice dostali díky Maškovi do vedení, vyrovnání však zařídil Mara.

Klokanům se daří, a proto trenér Martin Hašek nechává složení sestavy totožné. Vysočina se naopak nenecházela v ideálním rozpoložení, tudíž kouč Martin Svědík učinil několik změn. V obraně nastoupili Buchta a Vaculík, zálohu vyztužili Mara s Kerestěšem a na hrot se postavil Fulnek.

Ve 14. minutě ocentroval Hašek na hlavu Hůlky, ten však nezamířil přesně. Za tři minuty centroval Fulnek na druhé straně na Keresteše, ten se ale k zakončení nedostal. Ve 23. minutě vybojoval v pokutovém území míč Tetteh a poslal jej rovnou na Rakovana, který musel být ve střehu. Těsně před přestávkou chybovali Bohemians v rozehrávce a ve velké šanci se objevil Nový. Tentokrát se však vyznamenal Fryšták.

Po změně stran konečně přišli branky. Nejprve se urodilo Klokanům, které v 60. minutě poslal do vedení Mašek. Ten zužitkoval přesný pas od Hůlky a zcela neatakován málem protrhl síť. V Ďolíčku se však body nakonec dělily. Jedenáct minut před koncem napřáhl k ráně jihlavský Mara a balón skončil přesně v horním růžku domácí branky.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele