13. kolo
04.11.2017 18:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 1:1

Bohemka navázala na své letošní dobré výsledky a vybojovala bod s letošní kometou sezóny z Olomouce. Sigma dnes nepodala takový výkon, aby si z Ďolíčku mohla odvést všechny body.

Hned ve třetí minutě udělal chybu Radakovič, který ztratil míč a do dobré šance se dostal Hašek, jeho střelu Buchta vyrazil, i když zákrok nevypadal vůbec jistě. V 16. minutě Buchta dlouho váhal s rozehrávkou a Nečasovi se málem podařilo Buchtovi míč vypíchnout, brankář hostí nakonec situaci se štěstím zvládnul. Sigma si první šanci vytvořila po 20 minutách, když po přiťuknutí Falty si to už chtěl pelášit na bránu Zahradníček, ale na poslední chvíli zasáhl stoper domácích Lukáš Hůlka. V 33. minutě se Bohemians řítila do přečíslení 3 na 2, Nečas to vzal na sebe, avšak napálil pouze Jemelku.

Deset minut před koncem poločasu se dostal do vápna Chorý, kličkou a pak i otočkou se zbavil dvou protihráčů a jeho střelu Fryšták dokázal vyrazit pouze k Jakubu Plškovi, ten si dokázal s těžkou dorážkou poradit na výbornou a poslal Sigmu do vedení. Na konci prvního poločasu Radakovič, pro něhož to nebyla dobrá půle, vletěl do Maška a sudí Julínek bez váhání nařídil penaltu. Kabajev však pokutovým kopem pohrdnul a minul bránu.

Bohemians začala druhý poločas aktivněji, ale byla to Sigma, která si jako první vytvořila šanci. Kalvachova rána zpoza šestnáctky přinutila Fryštáka k velmi dobrému zákroku. Z následného rohu Radakovič nedokázal míč usměrnit do sítě. Rohový kop zahrávali i Klokani a po závaru ve vápně Sigmy zakončoval Hůlka, jeho střela skončila však pouze na tyči. V 68. minutě se zvýšená aktivita Bohemky vyplatila. Hašek si z levé strany navedl míč ke středu a z hranice vápna se levačkou trefil přesně k tyči.

V 83. minutě se po rohovém kopu zrodil závar před brankou Sigmy, nakonec zakončoval Hůlka, kterému ale dnes nebylo souzeno a trefil pouze spoluhráče Maška. O minutu později šla do brejku Olomouc, Plšek ale zahnal Housku do příliš velkého úhlu a tomu už se i díky dobrému výběhu Fryštáka, nepovedlo s míčem už nic vymyslet. Další šance už nepřišly a zápas tedy skončil spravedlivou remízou.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
kecipep

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
vitecek15

Plichta. 0:0.

Reagovat
ondrasch77

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele