6. kolo
09.09.2017 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Baník Ostrava - FK Jablonec 2:2

Baník o pauze pracoval na defenzívě, ovšem příliš to znát nebylo. Kučerovi svěřenci inkasovali doma dvakrát, ale i přes nepříznivý vývoj nakonec dokázali utkání dovést do remízového konce 2:2. Ofenzivní uragán Baníku udeřil až čtvrthodinu před koncem a moc nechybělo, aby všechny body zůstaly v Ostravě.

Zápasy Baníku prostě nabízejí góly a i z tohoto pohledu má ostravský celek výtečnou podporu fanoušků. Baník chtěl na svého soupeře vlétnout, což se sice následně stalo, avšak s neočekávaným výsledkem. Už ve třetí minutě se prodral do šestnáctky Granečný a Hrubý musel poprvé zasahovat. Akce tím ještě nekončila, k odraženému balónu se dostal De Azevedo, přiťukl Pazderovi a Hrubý tasil další zákrok! Nicméně Jablonec se okamžitě dostal do brejku a Stanislav Tecl svůj postup na Vaška proměnil v úvodní gól zápasu.

Domácí se z inkasované branky chvíli nemohli dostat, nicméně neskládali zbraně a ve 25. minutě byli blízko vyrovnání. Po chybě hostí se dostal do blízkosti Hrubýho Martin Sus, ale bohužel pro Baník trefil jen boční síť.

Na začátku druhého poločasu to mohlo být s Baníkem ještě horší. Po Hanouskově centru se dostal ke střele Tecl a ještě lépe Kubista, který z nadějné pozice přestřelil. Domácí vzápětí kontrolovali promarněným pokusem Šašinky. V 63. minutě se Baníkovci dostali do svízelné situace. Na Trávníkův centr si naskočil nový muž na hřišti Kysela a hlavou zvýšil na 2:0.

Radim Kučera musel okamžitě reagovat a na plac poslal Bronislava Stáňu, čímž využil už třetí střídání. Ostrava nic nevzdávala a v 78. minutě vykřesal naději parádní ranou Hrubý. Skvělou práci odvedl De Azevedo, jenž přihrávkou pod sebe namazal právě Hrubýmu, jehož střela skončila v síti. Fanoušci hnali domácí miláčky za vyrovnáním a jen pět minut poté se tak skutečně stalo. Bronislav Staňa našel ve vápně Šašinku a ten zblízka propálil Hrubýho - 2:2. A to nebylo všechno, ostravský uragán mohl za minutu udeřit potřetí, kdyby ovšem Poznar nenapálil břevno! Jablonec prohospodařil dvougólový náskok a nakonec byl mohl být rád alespoň za bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
OtecJaJ10

2:1

Reagovat
ondrasch77

1:2 (Baroš - Tecl, Doli)

Reagovat
smazaný uživatel

Padnou minimálně tři fíky a body zůstanou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna v zápase Baníku napsat třikrát "Hrubýho"??? R.I.P. čeština

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele