21. kolo
17.03.2018 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Baník Ostrava - Dukla Praha 1:2

Dukla si z Ostravy odváží všechny tři body, když v prvním poločase skóroval Brandner a ve druhém Kušnír. Baník srdnatě bojoval, ale až v nastaveném čase se prosadil Baroš.

Úvod utkání byl ve znamení nepřesností. Baník měl sice více míč na kopačkách, k šanci se však nedostal. Po deseti minutách se Dukla již začala osmělovat a byl to Brandner, kdo mohl otevřít skóre, na Holendovu přihrávku i kvůli Psychého teči ovšem nedosáhl. Na druhé straně Fillo připravil střeleckou pozici pro Hrubého, toho ale zradil první dotek a o míč přišel. V 18. minutě pálil těsně vedle levé tyče hostující Holík.

V 25. minutě domácí sevřeli Duklu, jenže po sérii centrů pálil Hlinka vysoko nad. Po půlhodině hry se z dálky napřáhl Bezpalec, jeho střelu vytáhl Laštůvka na roh. Ve 39. minutě hlavičkoval po Kušnírově centru zprava Miloševič, Laštůvka vyrazil pouze k Brandnerovi a pro něj nebyl problém poslat z bezprostřední blízkosti míč do sítě. V poslední minutě zahodil obrovskou šanci na zvýšení Podaný, jenž dva metry před bránou přestřelil.

V 50. minutě po standardní situaci pálil Granečný, bohužel pro domácí těsně nad. Na přelomu šedesáté minuty se na hřišti začaly dít věci. Nejdříve dal branku Baroš, rozhodčí ji však pro ofsajd neuznal. Následně Hlinka z velké dálky propálil Radu, rozhodčí opět odmával ofsajd, tentokrát kvůli stínujícímu Diopovi. Na druhé straně nejdříve Holenda nechal vyniknout Laštůvku a z dorážky trestuhodně minul Holík.

V 66. minutě Schranz našel před bránou Kušníra a ten poslal Duklu do dvougólového vedení. Patnáct minut před koncem přestřelil z dobré pozice střídající Poznar. V 82. minutě Baroš pronikl do vápna a nacentroval přímo na Diopa, ten trefil pouze výborně postaveného Radu. V první minutě nastavení si Pazderův centr ve vápně našel Baroš, kterému se ve skluzu povedlo snížit na 1:2. Víc už domácí nestihli.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Kepy_FCB

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele