17. kolo
17.02.2018 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1:2

Posílený Baník Ostrava přivítal v sobotu odpoledne Slovácko. Domácí dnes nebyli horším týmem, ale nedařilo se jim prosazovat přes dobrou obranu hostí. Slovácko své šance využilo a vyhrálo 2:1.

Baník do zápasu vstoupil aktivněji, když už v první minutě zakončoval Diop z velké dálky, jeho střela však neměla naději na úspěch. Po čtvrthodině hry se do zakončení dostal Poznar, ten po Fleišmanově centru hlavičkou bránu minul. O pár minut později na Jiráskův dobrý míč nedosáhli Azevedo ani Diop. Ve 30. minutě mohlo poprvé zahrozit Slovácko. Juroška snadno obešel Fleišmana, jenže centr se mu vůbec nepodařil.

Nedlouho poté Břečka dostal míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel na penaltě Hofmana, který se nemýlil a poslal tak Slovácko překvapivě do vedení. Hosté po vstřeleném gólu ožili a po čtyřiceti minutách měli další šanci. Petr z rohu nacentroval před vápno Janoškovi, jenž z voleje vyslal povedenou ránu, kterou Laštůvka skvělým zákrokem vyrazil. Ke konci poločasu zahrozil ještě Baník, když po Fleišmanově centru hlavičkoval těsně vedle levé tyče Fillo. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

V 51. minutě poslal Petr krásný centr do vápna, na něj si naskočil Zajíc, a ten zakončil přesně k pravé tyči a zvýšil na 2:0 pro Slovácko. Baník se snažil s výsledkem něco udělat, nicméně do zakončení se dostával s obtížemi. V 70. minutě Juročka na pravé straně obešel dva protihráče a přihrál Daníčkovi, jenž z hranice vápna netrefil bránu. O čtyři minuty později na druhé straně Mičola odcentroval na Poznara, který se po souboji ve vápně nejlépe zorientoval a prostřelil Heču. Několik minut před koncem ještě Navrátil uvolnil Machalíka, proti němu ale dobře vyběhl Laštůvku a znemožnil mu skórovat.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

1:2

Reagovat
Petr325

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Kepy_FCB

Kucera ven!!!

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Ať táhne!

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

6158 diváku v zakouřené ostravském prostředí při teplotě 2 stupňů celsia zítra ve 3 hodiny po poledni uvidí jasnou převahu Baníku, který půjde odhodlaně pro 3 body a za záchranou a od začátku nebude chtít nechat nic náhodě, Slovácko však svou sehraností a schopností rychlé kombinace bude zlobit rychlými kontry a obvzlášť nebezpečné bude v prvních 20 minutách, kdy bude hra ještě neorganizovaná. V obraně Baníku budou díry, většinu z nich zalepí jistý Laštůvka, po kiksu Procházky Slovácko dokonce 1 skóruje. Baník však soupeře jasně předčí, vytvoří si spoustu šancí zásluhou aktivního útočného tria Fillo-Hrubý-Azevedo, střelec Poznar jich spoustu zahodí, ale i tak vstřelí 2 góly a 1 přidá střídající Diop. Baník vs. Slovácko .... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký rozbor, ale s jiným výsledkem Návrat krále do FNL se blíží

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 Poznarinho hattrick.

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem přesvědčen, že Slovácko pojede domů s debaklem

Reagovat
waynemarkrooney

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

zdar chachaři, bude někde stream?Tohle bych si nerad nechal ujít!

Reagovat
kecipep

Herně Baník přejedem, o tom jsem přesvědčen. Bojím se však té naší koncovky, aby se nám to opět nevymstilo a Baník neupletl z hovna bič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Pěkné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele