22. kolo
31.03.2018 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 0:1

Slovácko poprvé na jaře padlo na domácím trávníku. Nad jeho síly byl Liberec, jemuž vítězství zařídil jediným gólem Pulkrab. Moravané si tak v boji o záchranu příliš nepolepšili, hosté jsou naopak zase o něco blíže vytouženému postupu do pohárové Evropy.

Domácím se během reprezentační přestávky zranil obránce Hofmann. Trenér Michal Kordula však v předchozích zápasech sázel na jiné borce, tudíž nemusel učinit žádnou změnu v sestavě. Zdravý se ze srazu české jednadvacítky vrátil i nejlepší střelec Slovácka Zajíc. Kouči Slovanu Davidu Holoubkovi chyběl vykartovaný Bosančić, na jehož místo se postavil Havelka. V útoku operoval Pulkrab, který dal v utkání o sobě velmi brzo vědět.

Nechybělo mnoho a jako první se mohli radovat domácí. Daníček předložil míč Juroškovi, s jehož ránou k levé tyči měl co dělat brankář Hladký. Předvedl však dobrý zákrok a za dvě minuty se radoval z první branky svých spoluhráčů. Kerbr vyslal přesný centr na Pulkraba, který je v posledních týdnech nezastavitelný a překonal i slováckého Heču.

Dvacet minut před koncem byl v akci znovu Navrátil, jenž nacentroval na Zajíce, který však v slibné šanci míč jen slabě tečoval vedle tyče. Čtvrthodinu před vypršením řádné devadesátiminutovky Šimko přetáhl centr tak, že skončil těsně vedle liberecké svatyně. V závěru si Slovan již vítězství pohlídal a v tabulce se drží na třetím místě.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
kecipep

2:0

Reagovat
kecipep

Jak moc bude chybet Bosancic?

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Huraaaaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
PISTOLERO

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele