12. kolo
29.10.2017 15:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:3

Celkem jednoznačně skončilo utkání v Uherském Hradišti, kam zavítala mistrovská Slavia. Sešívaní zvítězili 3:0, když se v prvním poločase prosadili Tomáš Souček a Milan Škoda. Na začátku druhého dějství pak pečetil výsledek Mick Van Buren.

První gól Slavie doprovázely kontroverze, protože po souboji se Škodou zůstal ležet na trávníku Hofmann, nicméně sudí hru nepřerušil a Slavia mohla pokračovat v akci, na jejímž konci byla střela Van Burena, dobrý zákrok Daňka a gólová dorážka Tomáše Součka. Jakkoliv se mohli domácí zlobit, šlo o regulérní branku.

Slovácko se následně snažilo o odpověď, ale zmohlo se jen na Zajícovu hlavičku, kterou v pohodě lapil Laštůvka. Ve 31. minutě se Slavia dostala už do dvougólového vedení a to za ruku Reinberka v pokutovém území, po které sudí nařídil penaltu. Milan Škoda jí bezpečně proměnil a do řad sešívaných dodal potřebné uklidnění. Slavia měla i další šance, ale třetí branky se dočkala až na začátku druhého poločasu. Brankář Daněk nezkrotil centr zprava a Mick Van Buren jeho zaváhání skluzem okamžitě potrestal.

Ani s třígólovým náskokem se hosté nehodlali smířit a pokračovali v ofenzívě. Sýkora však ve stoprocentní šanci napálil jen Daňka. Také v závěru utkání Daněk hasil co mohl, mimo jiné i pokus střídajícího Tomáše Necida. Slavia bez problémů vyhrála v Uherském Hradišti a alespoň v tomto kole nedovolila další nárůst bodové propasti mezi ní a vedoucí Viktorií Plzeň.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
kecipep

Pojďme překvapit jako Liberec ovšem podruhé už to bude o dost těžší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele