5. kolo
26.08.2017 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 0:0

Sigma dál pokračuje ve sbírání bodů a tentokrát neodjíždí s prázdnou z Uherského Hradiště. Duel se Slováckem totiž skončil bezbrankovou remízou.

I když se diváci nakonec žádné branky nedočkali, utkání mělo poměrně dobré tempo i šance na obou stranách. O rozruch před golmanem Buchtou se starala zejména dvojice Michalík s Navrátilem. Druhý jmenovaný se v osmé minutě opřel do míče a jen těsně minul cíl. Slovácko se zase muselo mít na pozoru před útočníkem Chorým, který o deset minut později zakončoval z těžké pozice a Heča musel výrazně zasahovat.

Hodně nebezpečný pokus vyslal na branku Sigmy aktivní Michalík a hosty zachránilo břevno. Oba týmy se střídaly ve střeleckých pokusech, avšak žádný z nich neskončil v síti. Závěr prvního poločasu ještě spestřila vzájemná rozmíška mezi Šumulikovskim a Chorým, po které sudí uděloval žluté karty.

V podobně nastoleném tempu se pokračovalo i po změně stran. Oběma týmům rozhodně nechyběla bojovnost a opět bylo rušno na obou stranách hřiště. Jemelkova hlavička šla vedle a ránu Michalíka ztlumil Buchta. Několikrát byl ve slibné pozici i Chorý, ale domácí obrana nebezpečí vždy uhasila. Zápas nakonec dospěl do remízového konce a spokojenější budou určitě hosté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele