7. kolo
17.09.2016 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1:1

Deset minut před koncem se dostala Zbrojovka do vedení a už už to vypadalo, že získá důležité vítězství. Hradecké Votroky však spasil Plašil, který v 88. minutě srovnal na konečných 1:1. Mnohem více ze hry měl Hradec, který zejména v prvním poločase pálil jednu šanci za druhou.

Hradec začal na Moravě hodně aktivně a Melichárek byl v neustálé permanenci, naopak Zbrojovka vstoupila do utkání bez energie a jen se štěstím přežila šance soupeře. Mudru vychytal Melichárek a Malinský zase trestuhodně minul branku. To byly stoprocentní příležitosti, stejně jako pokus Holeše, který skončil vysoko nad. Brno se osmělilo až po dvaceti minutách, Hyčka ustál souboje, předložil balón Řezníčkovi a ten přestřelil branku. Hradec ale dál pokračoval ve spalování šancí, Holeš přesně našel Pázlera a proti němu skvěle zakročil Melichárek. Hosté měli opravdu spoustu šancí, jenomže do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhém poločase tempo hry i ze strany Votroků opadlo. Až v 68. minutě hlavičkoval nad Pázler a to byla jedna z mála příležitostí celého druhého poločasu.

Nic nenasvědčovalo tomu, že by snad nějaká branka měla padnout. V 80. minutě se to přesto povedlo Zbrojovce. Litsingi výborně zakroutil balón na Michala Škodu a bratr slavnějšího Milana hlavou poslal Brno do vedení! Votroci okamžitě posílili ofenzívu a Zbrojovka i díky tomu výsledek neudržela. Pázlerova standardka v šestnáctce propadla a Marek Plašil nedal Melichárkovi žádnou šanci. Hradec tak na poslední chvíli srovnal a z Brna si odváží cenný bod za konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele