27. kolo
07.05.2017 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Fastav Zlín 2:0

Velmi důležitý krok na cestě za záchranou učinilo Brno, které doma porazilo Fastav Zlín 2:0. Zbrojovka má teď na sestupové pozice osmibodový náskok a pokud se nestane nic neočekávaného, tak se zachrání. O výhře domácích rozhodli Řezníček a Pavlík.

Zápas měl velkou váhu zejména pro domácí, ale ti vstoupili do zápasu přeci jenom trochu opatrně. Udeřit mohl z přímáku Zavadil, ale neuspěl a platilo to i o dorážce Přichystala. Na druhé straně zase pálil nad Bartolomeu.

Skóre se poprvé měnilo až na sklonku poločasu. Centr Zavadila se dostal až k Jakubu Řezníčkovi, který dotlačil balón za brankovou čáru.

Jakub Řezníček měl hned zkraje druhého poločasu velkou možnost navýšit, ovšem před Švengrem poslal balón nad. Zbrojovka se po změně stran zlepšila, nicméně také Zlín měl dobrou příležitost. Jugas pálil z ostrého úhlu a Melichárek situaci ustál. V 65. minutě přišel druhý zásah domácích a opět v něm měl prsty Pavel Zavadil. Jeho precizní centr zužitkoval na zadní tyči Petr Pavlík. O minutu později došlo k zajímavému okamžiku, sudí Hrubeš totiž nařídil za pád Vukadinoviče pokutový kop, ale následně po konzultaci s kolegy názor změnil a Ševci rozehrávali jen volný přímý kop.

V závěrečné desetiminutovce měla Zbrojovka snad pět gólových příležitostí zápas definitivně rozhodnout, ovšem byla to domácí nemohoucnost, která znamenala, že se skóre měnit nebude. Pochválit musíme i Švengera, který několik tutovek vyloženě vychytal. V závěru se předvedl i Melichárek, takže skóre 2:0 pro domácí už se nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.A tím se Brno v lize zachrání.Zlín v lize už nehraje o nic a navíc ho čeká daleko důležitější zápas ve finále našeho poháru.Dá se s jistotou očekávat,že až na zápas s Opavou soustředí svou pozornost.

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

Jasna jednicka. Pokud by Brno prohralo, tak si obratem vsadim na jeho sestup

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele