1. kolo
30.07.2016 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 1:2

Těžkou šichtu si v úvodním kole musela odbýt mistrovská Viktoria Plzeň. V Jihlavě totiž prohrávala po brance lotyšského forvarda Ikauniekse, avšak ve druhém poločase se podařilo výsledek otočit, Trefili se Kučera a Kopic.

Nová posila Janis Ikaunieks na sebe poprvé upozornila v sedmé minutě, kdy prolétl středem obrany Západočechů, ovšem svůj projektil nedokázal umístit a Kozáčika tak donutil k dobrému zákroku. Na druhé straně zase popotáhl balón k šestnáctce Kolář a neméně kvalitní zákrok musel vytasit i brankář Hanuš. Viktoriáni měli mírněji navrh, avšak i Jihlavští dokázali nebezpečně zahrozit. Ve 27.minutě se navíc překvapivě ujali vedení, Janis Ikaunieks zamotal hlavu Rajtoralovi a krásnou střelou překonal Matúše Kozáčika!

Lotyšský forvard byl pořádně při chutí a při jeho další šanci musel znovu zasahovat slovenský reprezentační brankář. Vysočina mohla ještě do poločasu vedení navýšit, Hronek však ve stoprocentní šanci na výborného Kozáčika nevyzrál.

Viktoriáni nepředváděli zrovna povedený výkon a Roman Pivarník musel o přestavce své svěřence nabádat k mnohem větší aktivitě a navíc hned z kraje sáhl ke dvěma střídáním. Na plac poslal navrátilce Bakoše a zkušeného obránce Hubníka. A to přineslo kýžené ovoce. V 51.minutě tečoval akci Kopice Tomáš Kučera a proti svému bývalému týmu zařídil potřebné vyrovnání. Za dalších osm minut později musel vyrazit Kovaříkův volný přímý kop Hanuš, ale v 64.minutě už hostě vedli. Kovaříkův rohový kop se domácím nepodařilo zažehnat a z druhé vlny pálící Kopic vstřelil krásný gól - 2:1!

Vysočinu mohl ještě jednou spasit talentovaný Lotyš, ale situaci ze 77.minuty nevyřešil dobře. To platilo i o Ďurišovi dvě minuty před koncem. Viktorka to s Jihlavou neměla jednoduché, ale start do nového ročníku nakonec zvládla vítězně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:1

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
KingMaster13

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
Houfi

0:1

Reagovat
naheCZ

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci ukončí prvni poločas za stavu 0:0 když poběží hráč Jihlavy sam na bránu ,pak dotlačit Plíseň k vítězství 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Kozáčik - Rajtoral, Hejda, Baránek, Matějů - Kopic, Kučera, Hrošovský, Kolář, Kovařík - Ďuriš

no, moc jim nevěřím, ale nechám se překvapit :)

je někde nějakej stream pro netipéry??

Reagovat
coral

Kdo má zájem a chce sledovat: www.streamgaroo.com. Po poločase stav 1:0, obraz vcelku dobrý. Tip: 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele