24. kolo
15.04.2017 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Sparta Praha 1:0

Boj o záchranu se v české nejvyšší soutěži pořádně dramatizuje. Zvítězit totiž dokázala poslední Jihlava, která překvapivě porazila Spartu 1:0. Změna hlavního trenéra tak na Vysočině zafungovala, tedy prozatím. O Spartě se totéž říci nedá, pod Petrem Radou to, jedním slovem, byla zase bída.

Sparta porážkou už asi definitivně odpískala boj o Ligu mistrů a znovu potvrdila, že prostě nemá formu. V Jihlavě přitom nezačala úplně špatně, rána Šurala měla zajímavé parametry, ale gólem neskončila.

Po čtvrthodině hry vymyslel dobrou příležitost Letenských Karavajev, ale jak on, tak ani Lafata překonat Hanuše nedokázali. Neuspěl ani hlavičkující Michal Kadlec a Váchovu tvrdou ránu Hanuš vyrazil. Málo platná byla Šuralova dorážka z ofsajdu. V nastaveném čase prvního poločasu ještě přestřelil David Lafata a to dávalo tušit další sparťanský nezdar.

Šok nastal po změně stran. Ve 48. minutě vyrobil fatální hrubku stoper Holek a Ikaunieks dokonal dílo vedoucí brankou. Jihlava se dostala do sedla, ze kterého už nesesedla. Sparťanské snažení vycházelo vniveč. Bylo to stereotypní dobývání, bez žádné větší myšlenky. Několik pološancí si sice Letenští vypracovali, ale to bylo málo.

Žádný očekávaný závěrečný nápor Sparty se nekonal a Jihlava historickou šanci nepustila. Sparta opět venku prohrála a Jihlava se může těšit z velice cenných tří bodů.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
patrikhm

Rada ven, vratte tam Holoubka!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
boryland

0:0...........

Reagovat
smazaný uživatel

Furt trapeni 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
twl

Sparta je tak marná že když přijede do Jihlavy rozhodčí,kterej bude pískat rovinu tak Jihlava win 1:0

Reagovat
noustres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stamby

prognostik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale hanba. Ten rozpočet, nepřejícnost Plzni, protože snad čekali nějaký zázrak. Jediné pozitivum to má, že v naší společenské místnosti Sparťani ztichli. Už nejsou vzpupní, hrdí.

Děkujeme, že jste nás Klokany znovu namočili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele