3. kolo
14.08.2016 19:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Slavia Praha 1:1

Slavia v generálce na Anderlecht znovu neoslnila a z Jihlavy bere jen bod za konečnou remízu 1:1. Sešívaní dokonce mohli díky chybám sudích vyhrát, ale Bílek neproměnil penaltu.

Slavia hodlala předvést mnohem lepší výkon, než proti Zlínu, jenomže Jihlava na sešívané umí a hned z kraje zápasu je dostala do úzkých. Chybu Součka z osmé minuty využil Rabušic k dobrému centru a i když Batioja netrefil, Lotyš Davis Ikaunieks propasíroval míč do sítě! Slavia se nemohla dostat do tempa a Rabušic mohl dokonce zvýšit na rozdíl dvou branek, Pavlenka si však s jeho pokusem poradil a úspěšný byl i po pohotové Urdinově střele. Svěřenci Dušana Uhrina mladšího předvedli další nevýrazný výkon, a tak nejspíše přišla poločasová bouře v šatně.

Hosté totiž do druhého dějství vstoupili o poznání aktivněji a v 51. minutě srovnali na 1:1, byť jak se nakonec ukázalo, neregulérně. Součkova sražená střela se dostala až k Van Kesselovi, který dostal balón do sítě, nicméně se jednalo o ofsajdové postavení, které zejména pomezní rozhodčí nedokázal rozeznat.

Selhání sudích mělo na svědomí i další klíčový okamžik zápasu. To když se v pokutovém území střetli Rosa se Škodou. Rosa se Škodovi evidentně vyhýbal a útočníka Slavie v žádném případě nefauloval, každopádně sudí Jílek to viděl jinak a slávistům nabídl vedení. Kapitán Bílek však zvolil stejnou stranu jako Hanuš a spravedlnosti bylo učiněno za dost.

V závěrečné čtvrthodině měly oba celky několik zajímavých možností. Nejprve střílel těsně vedle Urdinov a na druhé straně po spolupráci se střídajícím Barákem trefil boční síť Hušbauer. Následně se hra zase přesunula před Pavlenku, Hronkova technická rána však skončila nad. O chvíli později pak promáchl Van Kessel a Škoda nepropálil hradbu těl.

Neprosadil se ani Mešanovič, Van Kessel zpětnou přihrávkou našel slávistického forvarda, ale ani v tento moment se skóre nezměnilo. V nastavení mohl rozhodnout Van Kessel, jeho technická střela skončila na tyči! Slavia tak ani ve druhém zápase nedokázala vyhrát a v generálce na bruselský Anderlecht bere jenom bod.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 van Kessel

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:3

Reagovat
popltak

Souboj o záchranu skončí remízou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útok ligy znovu zaúřaduje.

0:3 (2x van Kessel, Škoda)

Reagovat
GariCZ

Znovu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sešívaní kluci se před utkáním EL proti Anderlechtu sesypou a v Jihlavě rupnou 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Anti Oblomov ...............pekne meno

Reagovat
ondrasch77

, zatím úřadovali, jak se patří... naposledy proti Zlínu, před tím třeba v Tallinu...

Reagovat
Losinho

V Estonsku nehrál ani jeden z nich

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
ondrasch77

2:2 (Hronek, Urdinov - Kessel, Mešanovič)

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Velice těžké utkání s opravdu (pro Slavii) silným soupeřem.Myslim že tento zápas plný rychlého a pro českou ligu tak typického kombinačního fotbalu skončí po přestřelce 3:3 ale taky možná 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
cerwi

to co předvedl Jílek v tomto zápase je minimálně na nějakou pokutu. To jak tlačil sešívky k výhře se jen tak nevidí... ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tahle výhra je zasloužená a neser

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra? Jílek pobavil penaltou... Například každej souboj Škody končil jeho loktem v ksichtu našich hráčů, ale pokaždé byl faulován Milánek...Jílek je prostě zábavnej borec.

Reagovat
cerwi

o jaké výhře mluvíš? Slavie nás nedokázala porazit ani s rozhodčím v zádech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele