5. kolo
26.08.2016 18:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Teplice 0:2

Teplice po nezdaru s Mladou Boleslaví zabraly a z Jihlavy si odvážejí všechny body. Dlouho to ale vypadalo na nerozhodný výsledek, než se krásně trefil Ljevakovič a čtyři minuty před koncem pečetil výsledek Hora.

Jihlava byla v úvodu utkání lepším týmem a vypracovala si dvě velice slibné příležitosti. Batioja je však poslal nad branku a to domácí musel mrzet. Ikauniaks ještě pokoušel štěstí z dálky, ale ani on nebyl úspěšný. Také Teplice se dostaly do několika příležitostí. Vondráška bez problému vychytal Hanuš a Rabušic zase minul branku.

Druhý poločas otevřela nebezpečná střela Hory a o deset minut později bylo po centru Kroba ve vápně Vysočiny pořádně horko. Branka nepadla ani čtvrthodinu před koncem, kdy se krásně obtočil s míčem Fillo a pozorný Hanuš rychlým výběhěm akci zmařil. Diváci se nakeonec branky dočkaly, ale až v 78.minutě a navíc do domácí sítě. Krásné střele Admira Ljevakoviče z dobrých třiceti metrů předcházela nevyužitá šance Hronka a o to víc muselo skóre 1:0 pro hosty Jihlavu mrzet.

A jak už to poslední dobou na české scéně bývá, inkasovaná branka dostane onen tým do křeče a zoufalosti a ten není schopen jakkoliv reagovat. Platilo to i o Jihlavě, které nakonec v 86.minutě uštědřil ránu z milosti Jakub Hora, jenž trefil po přihrávce Kroba odkrytou branku. Teplice si tak odvážejí z Vysočiny cenné vítězství 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele