13. kolo
04.11.2016 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Jihlava poprvé zvítězila! Porazila Mladou Boleslav.

Konečně! Jihlava se dočkala prvního vítězství v sezoně a to překvapivě proti Mladé Boleslavi, která tak poprvé prohrála venku. Domácí se sice ujali brzkého vedení, ale boleslavské vyrovnání bylo ještě rychlejší. Vše rozhodla až druhá půle a trefa Jozefa Urblíka.

Přitom utkání začalo přesně tak, jak mnozí očekávali. Mladá Boleslav se nastěhovala před gólmana Hanuše a tomu už ve druhé minutě musela výrazně pomoci branková konstrukce, a to po střela Golgola Mebrahta! Stejný muž chtěl jen o chvíli později pokutový kop, ale sudí pro jeho prosby neměl pochopení.

Jihlava ustála první šance středočechů a pak sama ve 12. minutě otevřela skóre utkání. Po přihrávce Zoubeleho se dostal do velké příležitosti Michael Rabušic a povedeným přehozem překonal Hanuše! Radost svěřenců Michala Bílka však netrvala dlouho. Boleslav odpověděla po pěti minutách, když Přikryl vymyslel centr na Stanislava Klobásu, který ho hlavou dostal do sítě - 1:1. A pro domácí mohlo být vzápětí ještě hůře. Po dalším centru, tentokráte Matějovského, se před Hanušem zjevil Přikryl a poté, co míč prošel mezi nohama jihlavského brankáře, zamířil těsně vedle branky.

Po půlhodině hry začínala Jihlava opět nabírat tempo, ale ani rána Zoubeleho, natož pokus Krejčího se mezi tři tyče nevešel. V nastavení ještě ohrozil boleslavského brankáře Rabušic, ale poločasové skóre 1:1 se neměnilo.

Vysočina se v první pětačtyřicetiminutovce přesvědčila, že se s Bolkou dá hrát a na hosty od druhého dějství vlétla. Batioja ze solidní pozice pálil hodně nad a na druhé straně pálil jen do tyče aktivní Přikryl.

V 67. minutě přišel tolik očekávaný moment. Zoubeleho centr obrana Boleslavi nedokázala odvrátit do bezpečí a odražený balón propadl až k Urblíkovi, který střelou k tyči překonal Diviše! Hosté pochopitelně měli šance znovu vyrovnat, jenomže Mebrahtova hlavička neměla potřebnou razanci. Jihlava už vedení nepustila a proti Mladé Boleslavi slaví první vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
eL

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se opakovat 3. a 4. kolo?. Ve 3.Boleslav rupla doma s Karvinnou, bypsaní jako favorit aby následně udělali venku Teplice - rovněž vypsaní jako favorit. Ted je stav stejný- rupli jako favorit a venku jsou také. Hérečky to dají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele