7. kolo
17.09.2016 19:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Jablonec 1:1

Premiéra Michala Bílka na lavičce Jihlavy dopadla kompromisem. Vysočina si totiž v domácím prostředí rozdělila body s Jabloncem. Domácí museli skóre dohánět, neboť jako první udeřili hosté, jmenovitě Kouřil, poslední slovo měl ale Rabušic. Po výhře Příbrami je Jihlava posledním týmem, který ještě nevyhrál.

Utkání Vysočiny s Jabloncem lákalo především z jednoho hlavního důvodu - návratu Michala Bílka, který nahradil odvolaného kouč Hippa. Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, už po deseti minutách rozezvonil krásnou střelou tyčku Lukáš Vaculík a o chvíli později nezamířil přesně jmenovec Zoubele. Oba hráči, tedy jak Zoubele, tak i Vaculík si připsali ještě po jedné velké šanci, ale nakonec jako první udeřilo na straně hostí. Trávník přesně rozehrál rohový kop na hlavičkujícího Kouřila a Jablonec vedl v Jihlavě 1:0.

Michal Bílek se tak hned v úvodním zápase dostal pod tlak, ale Jihlava neházela flintu do žita a snažila se aktivní hrou vyrovnat. Tecl si ještě na druhé straně pokoušel vymodlit penaltu a následně spálil zajímavou příležitost Ikaunieks. Neujala se ani rána Mišůna, kterou Hrubý pohotově vyrazil.

Bohužel druhý poločas už tolik šancí nenabídl. Jablonec se snažil kontrolovat hru, ale druhou branku nepřidal a Jihlava se nakonec dočkala. V 74.minutě poslal do vápna nadýchaný centr Vaculík a bijec Rabušic srovnal na 1:1. Více už se na hrací ploše nestalo, kouč Bílek si tak ve svém prvním utkání na lavici Jihlavy rozdělil body s Jabloncem a na první výhru si budou muset domácí ještě počkat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

toto musi bejt dvojka jinak nerozumim jablonci 0-3

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

do toho Míšo! 0:0 udělej mi radost

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava se s novym trenerem vyhecuje...tip 1...2:1

Reagovat
ondrasch77

Přál bych si výhru, ale skončí to 1:1 a my budeme taky co nevidět měnit trenéra...

Reagovat
PavlíčeQ

Ale pochybuju, že budeme měnit trenéra. Bychom museli dostat nášup, aby byla šance na novýho trenéra. Tady nejsou žádný ambice a při remízách můžeme dojít na 30 bodů potřebných k záchraně

Reagovat
PavlíčeQ

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele