14. kolo
18.11.2016 18:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Fastav Zlín 1:3

I přestože Zlín jako první inkasoval, dokázal nakonec na půdě Jihlavy zvítězit a upevnit si druhé místo v tabulce. O třech bodech pro Ševce rozhodl zajímavý a emoční moment, kdy nejprve sudí branku neuznal, aby posléze své rozhodnutí změnil.

Jihlava vstoupila do utkání hodně aktivně a kdyby proměnila alespoň ještě jednu šanci, kdo ví, jak by se utkání nakonec vyvíjelo. V první velké šanci nepochodil Urblík, v ještě větší pak Rabušic a až v 16. minutě to domácím konečně vyšlo. Rána Pavla Dvořáka skončila s pomocí tyče za zády brankáře Dostála - 1:0 pro Jihlavu. Za chvíli byl Dvořák v další šanci, jenomže skóre se díky skvělému Dostálovi neměnilo. Jihlava zkrátka využila jen jednu z mnoha šancí a to bylo nakonec málo. Hned po Dvořákově šanci předvedl pěknou individuální akci Vukadin Vukadinovič a Dame Diop míč jasně směřující do branky pro jistotu ještě popohnal.

Vyrovnávací branka Fastav pořádně nakopla a za chvíli se Vukadinovič řítil do další šance, zbavil se i Hanuše, ale pak netrefil prázdnou branku. Jihlavský brankář se dostával do čím dál větší permanence, do konce první půle se však už skóre nezměnilo.

Rozhodující branku vstřelili Ševci po změně stran a to po kuriózní situaci. Jejich gól totiž nejprve nebyl kvůli ofsajdu uznán, ale po protestech hostí ho nakonec sudí uznal. Střelu Hnaníčka ze střední vzdálenosti totiž místo Diopa tečoval domácí Rosa a tudíž se o ofsajd jednat nemohlo. Zmateční a emoční situace, do níž svým přiznáním vnesl světlo až samotný Rosa, každopádně znamenala vedení Zlína, který ho už nepustil.

Jihlava se sice snažila o vyrovnání a místy Ševce dokázala zatlačit, ale nic z toho nebylo. Naopak v závěru zápasu přidal Zlín pojistku v podobě třetího gólu, a to po dobré Fantišově narážečce na Marka Jordána, který se nemýlil. Zlín si po další výhře pojistil druhé místo a vytvořil tlak na vedoucí Plzeň.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Tip oba týmy dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 ševci v klidu

Reagovat
ondrasch77

1:3

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JohnnyDynamite

nevíte jak to bude s Harbou? jestli bude hrát a taky jak to je s hostováním do konce sezony nebo roku?

Reagovat
hradec

Jihlava 1:2 Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Antonín Rosa se přiznal, že gól Zlína by měl platit. Klobouk dolů! Dneska by to většina fotbalistů neudělala.

Reagovat
hradec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele