15. kolo
27.11.2016 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 2:0

Viktoria Plzeň dokázala v domácím prostředí porazit Zbrojovku a nový rok přečká na prvním místě. Zbrojovka obhájce prvenství příliš neprověřila, Viktoriáni svojí převahu zužitkovali už v prvním poločase, trefil se Krmenčík a ve druhém dějství pojistil tři body Ďuriš.

Plzeň opravdu s Brnem neměla problémy a už první poločas herně a především výsledkově ovládla. Už ve čtvrté minutě pořádně prověřil brankáře Melichárka Michael Krmenčík. O chvíli později měl dobrou příležitost i Hořava, ale dobře zasáhl obránce Hyčka. Tlak domácích každopádně gradoval a ve 22. minutě přišel první gólový zásah. Po centru Zemana se prosadil hlavou Krmenčík - 1:0. Nebyla to jediná pohroma, která Zbrojovku postihla. Hned vzápětí musel pro zranění střídat Polák, jehož nahradil Buchta.

Viktorka dál dominovala, v další tutovce selhal Hejda a Krmenčík orazítkoval tyč! A aby to nebylo málo, ve 42. minutě orazítkoval pro změnu břevno Martin Zeman.

Zbrojovka se prakticky do ničeho nedostávala. Za celý zápas si nevytvořila jedinou velkou šanci a bylo jen otázkou času, kdy inkasuje podruhé. Stalo se tak v 74. minutě a opět to bylo po centru, tentokrát se prosadil Michal Ďuriš. To už byl na place i uzdravený Pavel Zavadil, ale ani jeho příchod hostům příliš nepomohl. Plzeň vyhrála zcela zaslouženě a v tabulce přezimuje na prvním místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové book z tipu, kurz na dvojku 9,21 se mě líbil víc. 9,1 je ohleděné.

Reagovat
boryland

4:1.........Duri 2,Kovárna,Hroso.........

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
vanGomm

Tip HX2.

Reagovat
kopajda

můžu se zeptat kdo dostal pásku když Polák vystřídal? dík

Reagovat
ZB 07

Řezníček

Reagovat
kopajda

dík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele