13. kolo
06.11.2016 19:15 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 3:1

Viktoria Plzeň zvládla domácí utkání s Jabloncem a po výhře 3:1 má na čele už čtyřbodový náskok. Sparta na ní dokonce ztrácí hrozivých devět bodů! Jablonec toho v Doosan Aréně příliš nepředvedl, snad s výjimkou korigující branky Doležala. Za Viktorku se trefili Hořava, Hrošovský a Hejda.

Utkání bylo zejména pro hráče na hrací ploše hodně pikantní. Spoustu hráčů oblékalo dres soupeře, ale někdejší kamarádství šlo stranou....

Šancí a pološancí bylo v utkání opravdu hodně. Oba celky to nejprve zkoušeli hlavou, Tecl, Zeman i Hubník však neuspěli. Radovat se mohl až Tomáš Hořava, který podobně jako proti Dukle, tedy hlavou, usměrnil do branky perfektní Zemanův centr. Pak se zase střídali situaci na obou stranách, Krmenčík měl dvě šance, Tecl jednu, skóre se ale neměnilo. Prozatím. O něco aktivnější byla přeci jenom Viktorka, která v závěru poločasu gradovala svůj tlak, avšak bez úspěchu.

I po změně stran pokračovali plzeňští v aktivitě.Krmenčík vzal rozjetou akci na sebe, dobře k tyči zakončil, jenomže Hrubý předvedl výborný zákrok. Krmenčík sice ještě mohl posouvat na lépe postaveného Hořavu, ale těžko mu vyčítat jeho střelu. Každopádně Plzeň se brzy dočkala druhé branky. V 53.minutě předvedla rychlý protiútok, který zakončil střelou do prázdné branky sváteční střelec Patrik Hrošovský! Jaké je to střílet do prázdné branky si vyzkoušel i stoper Jan Hejda. Krmenčík odvedl výtečnou práci, když nejenže udržel balón na hrací ploše, ale ještě jej předložil před branku právě stoperu Hejdovi - 3:0.

Z pohledu Viktorky probíhalo vše hladce a už v tuto dobu asi nebylo o vítězi pochyb. Jablonec se ale ještě nevzdával a dokonce vykřesal naději. Tecl poslal balón do "ohně" a Martin Doležal špičkou kopačky zkazil Kozáčikovi čisté konto. Navíc za chvíli se hnal do gólovky Tecl a Roman Hubník předvedl čistý obranný zákrok. Jablonec potřeboval vstřelit minimálně ještě jeden gól, aby utkání zdramatizoval, ale Viktorka si náskok zkušeně hlídala. V 88.minutě nebezpečně hlavičkoval Trávník, branku netrefil a více už se na hrací ploše nestalo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
vanGomm

Jablonec je dost nečitelný.Pokud by bojoval tak jako v minulém kole proti Slavii,nebyl by bez šančí ani proti Plzni.Tip oba dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz - uvažoval jsem, že bych jel v neděli do Plzně na fotbal, ale když jsem si zjištoval zpáteční spojení (zápas začíná v 19:15), tak poslední, co jede z Plzně do Prahy je vlak v 21:05, což je vskutku na piču. To akt není nějaká možnost se dostat z Plzně třeba po 22h, a nečekat až do druhého dne na 4h ráno na první vlak?

Reagovat
Houfi

A Student agency ve 22h nejede?

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

1:2 (Kopic - Tecl, Jiráček)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele