9. kolo
02.10.2016 20:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 4:1

Novým vedoucím týmem se po devátém kole stává Viktoria Plzeň. Západočeši neměli s Hradcem žádné slitování a svého soupeře přejeli jasně 4:1. Rozhodnuto bylo už v prvním poločase, kdy se postupně prosadili Hejda s Krmenčíkem a jednu branku si hosté vstřelili sami. Ve druhém dějství pak přidal ještě jednu branku Krmenčík a alespoň čestný úspěch si připsal Schwarz.

Viktorka začala dle předpokladů aktivněji, ale hosté dlouho drželi krok. Navíc Schwarz mohl překvapit Kozáčika, ten však situaci ustál. Jinak větší šance Plzně teprve přibývaly a ve 31.minutě přišla první branka. Na Petrželův centr si naskočil Hejda a hlavou překonal Ottmara. Hradec se pokoušel vyrovnat zejména prostřednictvím aktivního Schwarze, ten měl dvě zajímavé příležitosti, tu první mu lapil Kozáčik a tu druhou nasměroval vedle. Ve 40.minutě přišel druhý zásah Viktoriánů, Kopic vracel míč na malé vápno a Krmenčík bez problému zvýšil. Obrana Hradce se sesypala a do konce prvního poločasu inkasovala potřetí. Parádní rychlou akci si do vlastní sítě srazil Chleboun.

Do druhého poločasu vstupovali domácí v naprosté pohodě a zanedlouh zvýšili už na hrozivých 4:0. Krmenčík v šestnáctce převzal balón, zbavil se dvou bránících hráčů a zblízka zakončil. Votrokům hrozil debakl a tak se hosté snažili alespoň výsledek zkorigovat. Nepovedlo se to Malinskému, kterého odzbrojili Kozáčik s Hubníkem. Povedlo se to až sedm minut před koncem Schwarzovi, přičemž vše načal Malinský a přesnou přihrávkou posunul Plašil balón na skŕoujícího Schwarze.

Plzeň měla také další šance, ale žádná branka už se neujala. Západočeši porazili Hradec Králové jasně 4:1 a posouvají se o skóre před Mladou Boleslav.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

3:0 (Hromada, Kopic, Ďuriš)

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele