2. kolo
07.08.2016 14:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 1:1

Viktoria Plzeň pokračuje v nepřesvědčivých výkonech a doma v soutěžním zápase znovu nevyhrála. Západočeši si tentokrát překvapivě rozdělili body s Bohemkou, která tak odčinila porážku s Hradcem. Na rychlou branku Kopice odpověděl ještě v prvním poločase Hašek.

Utkání bylo pikantní zejména díky trenérským osobnostem. Na lavičce Plzně Roman Pivarník, bývalý kouč Klokanů, a naopak na lavičce Klokanů někdejší kouč Viktorie Miroslav Koubek. Plzeň začala dle očekávání aktivněji a svojí snahu poměrně rychle zužitkovala. Hrošovského akci z desáté minuty poslal Limberský ostrým centrem před golmana Budinskýho, ten míč pouze vyrazil a Kopic rozradostnil Doosan Arenu. Viktorka se však vstřelenou brankou uchlácholila a byli to hosté, kdo byl následně nebezpečnější. Dvakrát však utnul zelenobílou akci pomezní rozhodčí. Ve 34. minutě předvedl klíčový zákrok proti Krmenčíkovi Budinský a z následné protiakce hosté srovnali. Dostál poslal do vápna načechraný centr a Martin Hašek rovnou z první nedal Kozáčikovi šanci - 1:1. Plzeň vzápětí převzala iniciativu a do konce poočasu byla nebezpečnější, další Krmenčíkovo zakončení neprošlo.

Bohemka ve druhém poločase dokonale plnila taktiku naordinovanou Miroslavem Koubkem a Viktoriány do ničeho nepouštěla. Po hodině hry navíc mohli Klokani nečekaně udeřit. Martin Hašek postupoval sám na Kozáčíka a právě ten domácí skvělým zákrokem spasil. Také dvacet minut před koncem byla Bohemka hodně blízko vedoucí brance, Plzeň však situaci zvládla. Sama se však nemohla dostat do tempa. Kýženou branku sice vstřelila, ale z ofsajdu, takže podle regulí se pokračovalo za stavu 1:1. Závěr zápasu mohly oba celky strhnou ve svůj prospěch. Klokani neuspěli proti Kozáčikovi a na golmanovi si vylámali zuby i domácí. Kopicovu ránu zlikvidoval Budinský a golman Bohemky zvládl i další krizové situace nastaveného času. Klokaní si tak z Doosan Areny odvážejí velmi cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat
boryland

2:0..........Duri,Kovarna...............

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
eL

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele