24. kolo
16.04.2017 18:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 2:0

Viktorka Slovácko porazila a před pondělní dohrávkou Slavie má na čele tabulky čtyřbodový náskok. V Doosan Areně byly k vidění zajímavé věci, jako nafilmovaná penalta a následně jubilejní 100. gól Marka Bakoše.

Úvod dějství nabídlo dva zajímavé momenty. Nejprve se ve vápně Slovácka skácel Krmenčík, ale sudí penaltu nepískal a na druhé straně srazil Navrátilův pokus do boční sítě Hejda. V 15. minutě byl ve velké příležitosti Zajíc, Kozáčika zkusil přehodit, což se mu sice povedlo, ale s ním přehodil i branku.

Viktoriáni museli v prvním poločase řešit jednu velkou nepříjemnost, klíčový stoper Hubník se zranil a prostor tak dostal Tomáš Hájek. Na hře Viktorie to nebylo znát a domácí po půlhodině hry začali utahovat šrouby. Bakoš se ve 33. minutě ještě do zakončení nedostal, ale o dvě minuty později už to vyšlo jeho parťákovi z útoku Michaelu Krmenčíkovi. Petržela poslal do vápna přesný centr a Krmenčík hlavou rozjásal Doosan Arénu. Plzeňští měli i další příležitosti, ale Daněk nebezpečnou situaci, kdy si Reinberk málem vstřelil vlastní gól, ustál. Slovácko ještě stihlo do konce prvního poločasu jednou zahrozit, narazilo však na kardinální problém - trefit branku. V prvním poločase se mu to nepovedlo a druhé dějství na tom nic nezměnilo.

Plzeň po změně stran dál zahazovala, například Zeman dostal nalito od Petržely a Daněk výborným zákrokem podržel svůj tým. Martin Zeman nejspíše cítil povinnost zaváhání odčinit a protože to nešlo fotbalově, zkusil to jinak. Kontakt se Šumulikovskim ve vápně byl, ale Zeman celou záležitost výrazně nahrál. Zkrátka filmování je nešvar, který se v české lize, a nejen v té, rozrůstá. Důležité je, že Marek Bakoš penaltu proměnil, čímž dosáhl magické hranice stovky vstřelených ligových gólů.

Druhou brankou utkání v podstatě skončilo. Viktorka si další šance nevytvořila a Slovácko, jak už bylo zmíněno, ani jednou netrefilo branku. S takovou jen stěží můžete utkání vyhrát.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0 a klasicka srackoidni hra?

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
kecipep

0:0

Reagovat
boryland

2:0.......Baky,Kovárna.........

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 dobra generalka pred Spartou

Reagovat
vanGomm

Slovácko je už zachráněné a může hrát v naprostém klidu a to by mohlo být pro Plzeň nebezpečné.Ta navíc zatím moc přesvědčivě nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip-1.Co si budem nalhávat

Reagovat
smazaný uživatel

Tento mač je takzvaně "POJIŠTĚN" Takže plná nálož za 1

Reagovat
PISTOLERO

Neprohra hostu.

Reagovat
M1ck0

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele