19. kolo
04.03.2017 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sparta Praha - Dukla Praha 1:0

Podobně jako proti Bohemians i s Duklou Sparťané nepřesvědčili, nicméně tři body zůstaly na Letné. O jedinou branku zápasu se postaral Josef Šural. Dukla měla příležitosti na vyrovnání, ale v koncovce byla hrubě neproduktivní.

Dukla chtěla využit slabší formy Sparťanů a tak trochu se inspirovat hrou Bohemky i Jablonce, ovšem nevyšel jí začátek utkání. Sparta už v páté minutě prolomila ledy, když z dálky napřáhl Josef Šural a jeho rána zapadla k tyči. Po čtvrthodině hry se dokonce dožadoval pokutového kopu Václav Kadlec, sudí však nepískal. Dukla hrála zpočátku se zbytečným respektem, postupně se ale začala osmělovat a Koubek měl čím dál více práce. Šimůnkovu dělovku vyrazil a bez újmy přečkal i další závary.

Hned po přestávce měl na kopačce vyrovnání Tetour, ale svojí ránu mezi tři tyče nenasměroval a o chvíli později minul branku i někdejší útočník letenských Jan Holenda. Spartu zase mohl uklidnit Néstor Albiach, pro změnu bývalý hráč Dukly, ale ani on neměl přesnou mušku.

Dukla se několikrát dokázala dostat až do šestnáctky, ale tam jako by si nevěděla rady. Když už Holenda propasíroval balón do sítě, byl máván ofsajd. Zaváhání sparťanské defenzívy zase nedokázal potrestat Tetour a Milošević zajímavým pokusem protáhl pozorného Koubka. V 69. minutě bylo v pokutovém uzemí domácích pořádně horko a Štětinovu střelu musel vykopávat až Šural.

Hosté stále pokračovali ve snažení, ale v pokutovém území byli zkrátka bezradní. Pochopitelně s postupem času se hra Dukly více otevírala a Sparta mohla udeřit z brejků. Jeden takový založil v nastavení Konaté, jemuž Čermák vrátil balón do šestnáctky, ale Rada rychlým výběhem zmenšil střelecký úhel a křídelník Sparty oporu Dukly nepřekonal. Sparťané tedy vydřeli výhru nad Duklou 1:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 bez Dockala nulova Sparta

Reagovat
ondrasch77

1:0 (za pomoci rozhodčích)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
chytrejkluk

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

A vam se ten fitbal jako libil? Bych blil ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

A vam se ten fotbal jako libil? Bych blil ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že letos to bude boj o první místo mezi Plzní a Sláviíí. Ta Sparta je nějaká v píčí celá co se tak dívám ..

Reagovat
vanGomm

8 936

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda,Sparta zapadla do totálního průměru a bude ráda,když bude doma vyhrávat 1:0 s kýmkoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej fotbal. Sice jsem za 3 body rad, ale mozna by bylo lepsi kdyby rovnou prohrali a dostali by tlak od medii i fanousku. Ne ze by uz tak nemeli, ale oni si myslej ze takle to staci. V nejblizsi dobe se to asi jeste nezmeni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele