4. kolo
21.08.2016 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 0:0

Ani ve čtvrtém kole se hráči Liberce nedočkali vítězství. V zápase s brněnskou Zbrojovkou sice měli navrch, jenže obrannou čtveřici v čele s brankářem Melichárkem překonat nedokázali. A jelikož se neprosadila ani Zbrojovka, skončilo utkání 0:0.

Kouč Trpišovský nechal velkou část hráčů ze zápasu s Larnakou odpočívat a na trávník tak vyběhla docela jiná jedenáctka. Představili se v ní například Martin Latka nebo Milan Baroš. Naopak porci zkušeností v podobě Jana Poláka a Pavla Zavadila Brno postrádalo.

Liberec se snažil od úvodního hvizdu kontrolovat hru a udávat tempo, což se mu sice dařilo, ale do první vážnější šance se dostali hosté z Brna. Řezníček dostal přesnou přihrávku mezi oba liberecké stopery, jenomže zakončení se mu vůbec nevyvedlo. Liberec sice místy obléhal branku Zbrojovky, nicméně na svojí příležitost si musel počkat až do 30.minuty a stálo to za to. Milan Baroš se dobře uvolnil, ale gólovou radost překazila tyč! Více už první poločas nenabídl, takže se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Ve druhém dějství se hrálo snad ještě opatrněji, než v průběhu první půle. Slovan byl stále aktivnější co se držení balónu týče, ovšem k žádné výraznější gólové šanci to nevedlo. Až čtvrthodiny před koncem začali hráči Slovanu zvyšovat obrátky a velmi dobrou příležitost na vstřelení branky měl Bartošák. Na malém vápně byl zcela sám a navíc na něho zívala prázdná branka, jenomže ani tohle libereckému fotbalistovi nestačilo. Liberec nadále zvyšoval svůj tlak, ale Komličenko na balón nedosáhl a Baroš byl v dobré pozici odzbrojen. Dvě minuty před koncem mohl zničehonic zasadit KO domácím Pašek a ještě v nastavení střílející Vávra. Hladký dvakrát předvedl výborný zákrok a doslova domácí zachránil Slovan nakonec na obranu Brna nedokázal najít recept a ani ve svém čtvrtém utkání nezvítězil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
eL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele