11. kolo
23.10.2016 14:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 2:0

Liberec pokračuje ve stoupání tabulkou a dnes porazil hradecké Votroky 2:0. Hosté rozhodně nebyli horším týmem. U Nisy měli několik vyložených příležitostí, ale ani jednu neproměnili. Liberec nakonec spasil ve druhém poločase dvougólový Daniel Bartl.

Liberec měl už v prvním poločase velkou převahu, ale žádná z jeho šancí gólem neskončila. Marković už v sedmé minutě hlavičkoval nad a pokus Breiteho musel s vypětím všech sil likvidovat brankář Ottmar. Ten byl s postupem času v čím dál větší permanenci. Další pokus Markoviće znovu vyrazil. Votroci ukázali něco směrem dopředu až po půlhodině hry, kdy převzali otěže zápasu. Nejprve jim výrazně pomohl brankář Dúbravka, kterému vypadl balón z náručí, ovšem Holeš chybu nepotrestal. Ještě blíže vedoucí brance byl Krátký, ale Dúbravka předvedl dobrý zákrok. Asi největší šanci prvního poločasu zazdil Černý, který pokazil přihrávku na Malinského, před kterým už zívala prázdná branka.

Závěr prvního poločasu se ukázal jako klíčový. Kdyby totiž Votroci vstřelili gól, utkání se mohlo ubírat zcela jiným směrem.

Každopádně zahazování šanci ještě nějakou chvíli pokračovalo i po změně stran. Nejprve Marković opět netrefil zařízení a krátce po něm si nepřišel na Dúbravku Malinský. Ten postupoval na slovenského brankář sám, ale ani tohle Hradec nevyužil.

Skóre se poprvé změnilo až v 69. minutě, a to ve prospěch domácího celku. Pohlednou akci Slovanu zakončil po přihrávce Ševčíka Daniel Bartl! Liberec se následně uklidnil a chvíli na to vstřelil druhý gól. A znovu u toho bylo duo Ševčík-Bartl, přičemž role se neměnily. Ševčík parádně odcentroval a Bartl na přední tyči zvýšil na 2:0. Hradec se ještě pokusil s výsledkem něco udělat, ale další branka už pod Ještědem nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele