24. kolo
16.04.2017 15:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:1

Důležité tři body získává Slovan Liberec. Severočeši porazili Duklu 3:1 a unikají sestupovým pozicím. Domácí poslal do vedení Mikula, ale následně si Liberec koledoval o vyrovnání, až se to čtvrthodinu před koncem povedlo Olayinkovi. Naštěstí pro domácí vrátil vedení na libereckou stranu Kerbr a výsledek pečetil Kouřil.

Liberec potřeboval vyhrát a začátek utkání podle toho také vypadal. Po čtvrthodině hry zahodil velkou šanci Baroš, když nedokázal dorazit do branky Mikulův pokus hlavou. Ve 21. minutě to ale domácím klaplo, Baroš před svým pádem ještě stihl posunout balón na Ekpaie, ten následně vyšperkoval akci přihrávkou na Mikulu, který se ještě zbavil Štětiny a skóroval. Po půlhodině hry mohl zvýšit na rozdíl dvou branek Bosančič, jeho ránu ale Rada bez problémů zlikvidoval. Na druhé straně špatně trefil balón Olayinka a pak se hra zase přesunula před Filipa Radu. Liberec byl v prvním poločase lepší, ale po změně stran se to mělo změnit.

Dukla totiž začala o hodně lépe, jenomže se trápila v koncovce. Olayinka před Dúbravkou zase selhal a Kušnír z jasné pozice špatně vystřelil. Někdejší hráč Liberce měl ještě další šance, ale Dúbravku znovu nepřekonal.

Slovan si každopádně koledoval o gól a Dukla čtvrthodinu před koncem skutečně vyrovnala. Olayinka dostal přesný pas, nastartoval své rychlé nohy a srovnal. Jenomže Pražané se z vyrovnání dlouho neradovali. Po centru zprava se prosadil Milan Kerbr a vrátil vedení na stranu Liberce. Domácí v závěru ještě výhru pečetili, když vepředu pozapomenutý obránce Kouřil nasadil Radovi jesličky a uzavřel střelecký účet zápasu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele