7. kolo
19.09.2016 18:30 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:0

Jaroslav Šilhavý prožil povedený debut na lavičce Slavie, Sešívaní porazili Slovan Liberec 1:0. Šilhavý nebyl jediným mužem, pro kterého byl tento duel pikantní. V dresu Slovanu se rovněž představil někdejší stoper a ikona Slavie Martin Latka.

Liberec předvádí v pohárové Evropě skvělé výsledky, v lize je to ale přesně naopak. Porazit dokázal jen slabou Příbram a na Slavii hodlal bilanci vylepšit. Jenomže se mu nedařilo vůbec nic..

Ve 26.minutě dvakrát nebezpečně hlavičkoval Škoda. Nejprve poslal balón jen do Dúbravky, podruhé těsně netrefil branku. Milan Škoda byl vůbec nejaktivnějším hráčem prvního poločasu, po jeho další ráně musel znovu zasahovat Dúbravka. Tři minuty před koncem se Škoda proměnil v nahrávače a naopak roli spalovače na sebe vzal Mikula, když orazítkoval tyč. Eden se v prvním poločase branky nedočkal.

Kouč Jaroslav Šilhavý nebyl spokojen s výkonem Van Kessela, kterého hned po změně stran nahradil Barákem a ke změně sáhl i Jindřich Trpišovský, který za Coufala nasadil Nitrianského. Liberci se ale směrem dopředu vůbec nedařilo, brankář Pavlenka prakticky vůbec nemusel zasahovat. V 50.minutě opět orazítkoval tyč Milan Škoda a bylo jen štěstím Liberce, že Slavia ještě nevedla.

Až v 56.minutě donutil k zákroku Pavlenku Karafiát, ale byla to opravdu jedna z mála šancí Slovanu. Přesně po hodině hry to už Slavii klaplo a nutno dodat, že zaslouženě. Milan Škoda se tentokrát trefil do černého a hned o minutu později mohl z tutovky zvýšit na rozdíl dvou branek Antonín Barák. Slavia druhou branku ale nepřidala a jelikož byl Liberec směrem dopředu hodně špatný, výsledek už se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
eL

Snad se už Liberec v lize probere. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

poblij se, dobytku!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele