24. kolo
17.04.2017 17:30 CET
4 : 0
(3:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - FC Hradec Králové 4:0

Slavia si doma bez problémů poradila s Hradcem 4:0 a již napjatě vyhlíží následující kolo, ve kterém vedoucí Plzeň zavítá na půdu Sparty. Sešívání rozhodlo zápas s Votroky už v prvním poločase, kdy se postupně prosadili Frydrych, Škoda a Mingazov. Ve druhém dějství zvýšil na konečných 4:0 Hušbauer.

Hlavně brzy neinkasovat. Podstatnou část případného úspěchu se ale hradeckým Votrokům naplnit nepodařilo. Nerozhodný výsledek udrželi pouze šest minut, kdy se k balónu po propadlém centru dostal Michal Frydrych a střelou pod břevno poslal Slavii do vedení. Hosté se sice snažili o co nejrychlejší odpověď, ale Pavlenka nijak výrazně zasahovat nemusel a pád Malinského v pokutovém území byl ponechán bez povšimnutí.

Pokutový kop se v zápase přeci jenom kopal, ale na slávistické straně. Krátce po pádu Malinského fauloval na druhé straně Zmrhala Martan a tady už sudí neváhal. Milan Škoda penaltu bez potíží proměnil a Slavia vedla už 2:0. Ještě před penaltou měli sešívaní dvě velké šance, ale Ngadeu ani Zmrhal Ottmara nepřekonali. A Slavia dál útočila, Zmrhalův gól nebyl pro ofsajd uznán a ještě do poločasu to bylo 3:0. Ruslan Mingazov si vyměnil balón se Škodou, aby následně neomylně zakončil.

Hradec před utkání doufal, že s favoritem odehraje vyrovnanější partii, místo toho byl zápas už po prvním poločase rozhodnut. Otázkou bylo, jaký příděl si hosté z Edenu odvezou. Lüftnerova hlavička šla nad a Zmrhal v další velké šanci netrefil branku. Až v 75. minutě ukradl balón Hůlkovi Škoda, orazítkoval břevno a odražený balón dostal do sítě Josef Hušbauer. I přes řadu dalších šancí, a to na obou stranách, už k navýšení skóre nedošlo. Slavia porazila Hradec 4:0 a na vedoucí Plzeň ztrácí stále jeden bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
boryland

1:1.............

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
milan78

0:1 hradec v závěru uteče do otevřené obrany

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Hradec má venku víc výher než Sparta.Takže bych řekl,že už má tzv.vybráno.Tip tedy 1 a viděl bych to,že Slavia vyhraje min. o 2 góly.

Reagovat
ondrasch77

4:0

Reagovat
hradec

Snad aspoň bodík 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

kde žijete-1

Reagovat
langosh

Kéžby 2:4

Reagovat
Rezan

Ten Milan ale jede.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele