11. kolo
22.10.2016 17:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

MFK Karviná - FK Teplice 1:4

Teplice připravily o neporazitelnost Zlín a v tomto kole i Karvinou. Tedy alespoň co se týče její domácí bilance. Karviná sice začala dobře a po brance Hoška vedla, ale Teplice čtyřmi brankami výsledek otočily.

Utkání začalo hodně divoce a velké šance na sebe nenechaly čekat. Tu první zazdil hostující Vaněček, který zblízka napálil břevno! Stejný muž vzápětí balón do sítě dostal, ale radost mu překazil zdvižený praporek. V 19. minutě si první gólovku vypracovali i domácí a rázem z toho byla vedoucí branka. Rohový kop prodloužil Zelený na Hoška a ten na zadní tyči otevřel skóre utkání! Jenomže vedení Karvinských trvalo jen tři minuty. Fillovu dělovku ještě Laštůvka vyrazil, ale snahu Dreksy odkopnout míč do bezpečí zachytit nemohl a po výstavním vlastňáku bylo vyrovnáno.

A ze strany hostů to rozhodně nebylo vše. Po centru Kroba se hlavou prosadil Vaněček a Teplice rázem vedly 2:1. Obrana Karviné začala kupit jednu chybu za druhou a Teplice měly i další možnosti. Vaněček dokonce nedokázal trefit odkrytou branku a když už míč směřoval do sítě, zastavil ho na brankové čáře Šísler.

Teplice dokázaly otočit nepříznivý vývoj a po prvním poločase vedly 2:1. A také do druhého dějství vstoupily lépe a brzy zvýšily už na 3:1. Pohlednou akci zakončil na zadní tyč Martin Fillo! Následně měly šance oba týmy, ale prosazovaly se jen Teplice. V 69. minutě vstřelil na zadní tyči čtvrtý gól Michael Lüftner a utkání bylo definitivně rozhodnuto.

Něco málo přes 4000 diváků ještě hnalo domácí tým do útoku a Karviná jejich tužby vyslyšela. S proměňováním šancí to však bylo špatné. Šísler v pádu nechal vyniknout Grigara a na druhé straně neproměnil tutovku Jeřábek, když zamířil vedle. Výsledek 4:1 pro Teplice nakonec setrval až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
ondrasch77

2:2 (Jurčo, Šisler - Potočný, Krob)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Figi

1-0

Reagovat
Skalda29

Hodně slabý výkon od Karviné. Celý zápas nakopavání míče, které vpředu nikdo neměl.. Dva doteky a ztráta míče. Třeba se dát rychle dokopy už proti Příbrami to docela drhlo. Jurčo škoda. po nadějném startu teď tápe v útoku. Teplice hráli až moc v klidu a skoro vše jim vycházelo. Ve středu to nejspíš bude kotel od Liberce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele