4. kolo
20.08.2016 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - Dukla Praha 2:1

Nováčkovská euforie pokračuje! Karviná dnes v domácím prostředí zdolala brankami Pavla Dreksy a Petra Galušky pražskou Duklu 2:1 a na svém kontě má už sedm bodů. Pro svěřence Jaroslava Šilhavého to byla už druhá porážka ze čtyř utkání.

Začátek utkání víceméně nic zajímavého nepřinesl. Pro Duklu začaly komplikace už po čtvrthodině hry vynuceným střídáním, kdy zraněného Néstora Albiacha nahradil Aldin Čajić. Na první opravdu velkou šanci čekali karvinští diváci až do 37. minuty a postaral se o ní Jurčo. Hostující branku však nepřekonal, neboť balón poslal těsně nad břevno. Na druhé straně se dokonce Dukla radovala z gólu, nicméně veškeré vzrušení bylo pro odmávaný ofsajd marné.

Druhá půle začala v o něco větším tempu, Beauguel se šikovně zbavil dvou hráčů, ale svým centrem následně nikoho nenašel. V 56. minutě pak vybuchl gejzír domácí radosti a to po rohovém kopu Budinskýho. Ve vápně se dobře pověsil do vzduchu zkušený Pavel Dreksa a bylo to 1:0 pro domácí! Dukla se z inkasovaného gólu nemohla vzpamatovat a herně směrem dopředu úplně odpadla. A když už se přeci jenom Marek Hanousek dostal do zakončení, střela mu vůbec nesedla.

V 84. minutě pak vybuchl domácí gejzír podruhé. Petr Galuška dostal míč do vápna a střelou na zadní tyč překonal Hrošša. Karviná tak dala Dukle ránu z milosti, neboť ta si po první inkasované brance vůbec nevěděla rady. Karviná směřovala k výhře, ovšem závěr ještě ze svého pohledu zbytečně zdramatizovala. Hanouskovu ránu ze střední vzdálenosti Laštůvka propustil za svá záda a hosté ještě spěchali za vyrovnáním. Svěřenci Jozefa Webera však další gól nedopustili a nakonec porazili Duklu 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

3:1 (Jurčo, Voltr, Šisler - Podaný)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele