17. kolo
18.02.2017 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Teplice - Zbrojovka Brno 1:1

Nerozhodný výsledek se urodil i v Teplicích, kam zavítala Zbrojovka Brno. Vše podstatné se událo již v prvním poločase. Na vedoucí branku Filla odpověděli sami domácí nešťastným vlastencem.

Do prvních větších šancí se dostali možná trochu překvapivě hosté. Zbrojovka ale jak ve 14., tak v 17. minutě balón do sítě nepropasírovala. Nejprve se zaskvěl proti Zavadilově přímáků Grigar a o tři minuty později odzbrojila domácí defenzíva Jakuba Řezníčka. Teplice se úspěšně ubránily a vzápěti sami vstřelily branku. Martin Fillo se rozhodl vzít vše na svojí zodpovědnost a povedlo se. Pohlednou individuální akcí se dostal sám do vápna, kde překonal brankáře Melichárka.

Tepličtí se z vedení dlouho neradovali, hned ve 34. minutě si při bránění vstřelil nešťastného vlastence obránce Tomáš Vondrášek. Domácí si chtěli vzít vedení okamžitě zpátky, ale Vaněček překopl bránu. Na Stínadlech se hrálo ofenzivní utkání, diváci, kteří si našli cestu na teplický stadion určitě nemuseli litovat.

Zvláště poté, když ofenzivní radovánky pokračovaly i po změně stran. Po Nivaldově přistrčení nebezpečně pálil Kučera a o chvíli později doklepl do branky Nivaldův pokus Vaněček, jenže stál v ofsajdu. Útočník Vaněček byl vidět i v následujících minutách, ale branka jako by pro něj byla zakletá.

Utkání posléze pomalu a jistě směřovalo k nerozhodnému konci. Brno v závěrečných minutách ještě vycítilo šanci, po Olansunjanmiho příležitosti div, že si Vondráček nedal vlastňáka, a po střele Škody musel zasáhnout Grigar. Utkání tak nakonec skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
ZB 07

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Lahvac-CZ

1:1.. aspoň ten bod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele