19. kolo
04.03.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Vysočina Jihlava 1:0

Teplice doma porazily nejtěsnějším výsledkem Jihlavu a pojistily si průběžné šesté místo. Jedinou branku obstaral z pokutového kopu Martin Fillo. Jihlava měla šance, ale stejně jako domácí je zahazovala.

O první vzrušivý moment se postaral teplický náhradní brankář Chudý, jehož váhání v rozehrávce málem využil atakující Dvořák. Teplice celou situaci ustály bez větší újmy a po čtvrthodině přišly jejich velké šance. Nejprve netrefil zařízení v těsné blízkosti Jakub Hora a o chvíli později byl faulován před šestnáctkou Ljevaković, načež sudí klidně mohl sáhnout pro červenou kartu. Jihlavské však ušetřil a z následného přímáku nic podstatného nebylo.

Teplice byly i nadále aktivní, Hora byl včas odzbrojen a Nivaldo pálil nad. Nechytly se ani pokusy Jeřábka, respektive Kučery a Jihlava tak po prvním poločase držela Na Stínadlech nerozhodný stav. Ne však na dlouho. Sklářům stačilo osm minut, aby se po přestávce ujali zaslouženého vedení. Červenka byl ve vápně faulován a sudí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Martin Fillo.

Teplice měly spoustu možností jak skóre navýšit, ukidnit se, popřípadě soupeře definitivně dorazit. Hned dvakrát v zakončení selhal Jakub Hora, v prvním případě střílel vedle, ve druhém ztroskotal na Hanušovi. Absolutní neschopnost pojistit výsledek si hlasitě říkala o potrestání a Jihlava tak mohla učinit. Chudý musel opět zasahovat proti Urdinovovi a teplický brankář si připsal další těžký zákrok po nebezpečném rohovém kopu z 84. minuty. Další změnu skóre nepřinesl ani nastavený čas, takže Teplice těsné vedení uhájily.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
vanGomm

Teplice se doma trápí a ani bych se moc nedivil,kdyby tam Jihlava něco uhrála.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vanGomm

3 123

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele