25. kolo
22.04.2017 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - MFK Karviná 1:0

Evropská liga v Teplicích? Po dnešku je toto spojení zase o něco reálnější. Skláři doma udolali jedinou brankou Jakuba Hory Karvinou a zustávají na pátém místě v těsném kontaktu s Mladou Boleslaví. Naopak Karvinští znovu nevyhráli a natáhli sérii ligových zápasů bez zisku jediného bodu už na číslo pět.

Hosté nevstoupili do zápasu vůbec dobře, ačkoliv měli jako první brankovou příležitost. Wágner se dokázal protlačit k hlavičce, ale jeho postavení nebylo úplně optimální a tak šel balón nad. Pak už útočily Teplice a první varování přišlo po nebezpečném centru, na který nedosáhl Hora. Útočník Teplic si vše vynahradil o minutu později, kdy mu na hlavu poslal krásný centr Šušnjar a Teplice vedly 1:0. Po čtvrthodině hry navíc mohl zvýšit Kučera a Laštůvka po jeho ráně předvedl výborný zákrok. Na druhé straně zase těsně nedosáhli na balón Wágner s Panákem a změna skóre se neudála ani po ráně Filla, jehož pokus Laštůvka schoval do rukavic. První poločas určitě nabídl dost brankových příležitostí, ale skóre se měnilo jen jednou.

Karviná se každopádně nevzdávala a také ve druhém poločase mohla několikrát udeřit. Panák ve velké příležitosti přestřelil a vzápětí na druhé straně netrefil branku Červenka. V 71.minutě mohl pojistit výsledek Vaněček, ale zahazování šancí dál pokračovalo. A především to Karvinské. Deset minut před koncem podtrhli zmar Hošek s Weberem a bylo jasné, že kdyby se hrálo doteď, branka by stejně nepadla.

Teplice jednogólový náskok udrželi a stále jsou v těsném kontaktu s Mladou Boleslaví a tudíž i s Evropskou ligou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2 Teplice chteji do EL a delaji proto vsechno a jako jediny tym na jare hraji dobry fotbal

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Vzhledem k formě Teplic by totiž vše ostatní bylo překvapení.

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Vzhledem k formě Teplic by totiž vše ostatní bylo překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele