15. kolo
26.11.2016 18:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Jablonec 1:0

Severočeské derby mezi Teplicemi a Jabloncem skončilo vítězstvím domácího celku 1:0. Na Stínadlech se nehrálo zrovna pohledné utkání. Šancí bylo velmi málo, jedinou trefu obstaral záložník Tomáš Kučera.

Oba celky předvedly v prvním poločase hodně opatrnou a nezáživnou hru. V šesté minutě se sice odhodlal ke střele Urma, ale to bylo na dlouhou dobu to jediné, co se na hrací ploše odehrálo. Další příležitost a asi největší v prvním poločase přišla až v jeho 42. minutě. Po Hanouskově centru se opřel do balónu z první Bazal a trefil jen boční síť. Není tedy divu, že se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Druhý poločas malého severočeského derby byl přeci jenom veselejší. V 51. minutě se ocitl v zajímavé pozici Doležal, ale ke změně skóre zatím nedošlo. Teplice sáhly k prvnímu střídání už v 53. minutě, kdy Urmu nahradil zkušený Štěpán Vachoušek. Až v závěrečné dvacetiminutovce se s šancemi rozthl pytel a co více, konečně padl gól. Nejprve stáhl Fillův nebezpečný centr Hrubý, ale hned o minutu později inkasoval. Tomáš Kučera napřáhl a i s přispěním teče překonal Hrubýho - 1:0 pro Teplice.

O pět minut později musel Hrubý likvidovat pokus Filla. Jablonci čas rychle utíkal, ale hosté se ne a ne dostat do zajímavé příležitosti. Do závěrečného tlaku se sice dostali, ale gólovka se naskytla Teplicím. Vaněček měl na kopačce pojistku, ovšem Hrubý ho nadvakrát vychytal. Jablonec nakonec vyrovnat nedokázal a v Teplicích prohrál nejtěsnějším výsledkem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
ondrasch77

0:1 (Tecl)

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
boryland

0:1........Fillo.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele