5. kolo
26.08.2016 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 2:0

Po pátečních předehrávkách se dostává do čela nejvyšší soutěže Mladá Boleslav, která doma porazila Hradec Králové 2:0. Votroci měli několik slibných příležitostí, jenomže to tam dneska nepadlo.

Mladá Boleslav otevřela skóre už po deseti minutách. Votroci nebyli schopni odvrátit rohový kop a Lukáš Hůlka na zadní tyči dostal míč do sítě! Hradec hodlal odpovědět stejnou mincí a hrozil zejména po standardních situacích, tu největší šanci zazdil na zadní tyč Plašil, který hlavičkoval nad. Směrem dopředu nebyl Hradec vůbec marný, dostat balón do sítě se mu ale nepodařilo. Boleslav sice vedla, ale v prvním poločase jí stihla jedna nepříjemnost v podobě zranění Jakuba Rady.

Domácí chtěli co nejdříve vstřelit gól a utkání definitivně strhnout na svojí stranu a to se také podařilo. Nejprve ještě zaúřadoval Ottmar, když výborně vychytal Golgola, ale pak už to přišlo.V 55.minutě ukázal Lukáš Magera že umí střílet góly i ze standardních situací a precizně zahraným volným přímým kopem zvýšil mladoboleslavské vedení. Hradec mohl po další standardce vstřelit kontaktní gól, jenomže Plašil z malého vápna znovu přestřelil. Votroci na neproměňování šancí doplatili, přitom s Mladou Boleslaví nesehráli špatné utkání.

V závěru alespoň odmítl třetí branku Ottmar, zuby si na něm tentokrát vylámal Douglas Da Silva. Mladá Boleslav vedení uhájila a už počtvrté v sezoně vyhrála, čímž se dostává minimálně do neděle na první místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemám co dodat 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele